Sapphire Radeon RX570 PULSE ITX toplama bilgisayar

Bütçe
3400
dostum msi ve asus gibi güçlü markalar var iken 50 veya 75 tl ekleyip bence en azından bilindik bir marka alman daha güzel olur benim düşüncem tabi :)

Dostum sen daha yenisin sanırım :) insanları yanlış yönlendirme Sapphire dediğin marka yıllardır AMD'ye ekran kartı yapıyor ve yıllardır birlikte en iyi AMD kartlarına imza attılar bilindik marka nasıl bir yaklaşım :)
Söylediğinin aksine AMD alınacaksa GPU kesinlikle Sapphire alınmalı.

Dostum sen daha yenisin sanırım :) insanları yanlış yönlendirme Sapphire dediğin marka yıllardır AMD'ye ekran kartı yapıyor ve yıllardır birlikte en iyi AMD kartlarına imza attılar bilindik marka nasıl bir yaklaşım :)
Söylediğinin aksine AMD alınacaksa GPU kesinlikle Sapphire alınmalı.
Evet siteye yeniyim evet haklısın sapphire amd ye zaten çalışıyor ama hani en azından soğutma ve performans olarak msi asus daha çok öne çıkıyor videolarda görebilirisiniz.

Evet siteye yeniyim evet haklısın sapphire amd ye zaten çalışıyor ama hani en azından soğutma ve performans olarak msi asus daha çok öne çıkıyor videolarda görebilirisiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı