Hoca NZXT takılıyorSaolun hocam. Sapphire alacağım. Bakalım benim kasada nasıl duracak.Eki Görüntüle 182424 Eki Görüntüle 182425
Hoca NZXT takılıyorSaolun hocam. Sapphire alacağım. Bakalım benim kasada nasıl duracak.Eki Görüntüle 182424 Eki Görüntüle 182425
Tabiki.Hoca NZXT takılıyor.
En azından imzanızdaki "kahrolası RX480 bekleniyor" yazısını kaldırabileceksiniz.
Saolun hocam. Sapphire alacağım. Bakalım benim kasada nasıl duracak.![]()
Amazon'dan ucuza getirebilirdiniz. Sıvı soğutma büyük nimet. İşlemci 25-26 derecede geziyor boşta.Bende sıvı soğutma takayım demiştim, bayağı da özenmiştim ama cimriliğime geldi, gittim bunu aldım.
İşlemci 55 dereceyi geçmedi daha hiç, ama içimde de kaldı o sıvı soğutma. :/
Hangi sıvı soğutmadan bahsediyorsunuz?Bende sıvı soğutma takayım demiştim, bayağı da özenmiştim ama cimriliğime geldi, gittim bunu aldım.
İşlemci 55 dereceyi geçmedi daha hiç, ama içimde de kaldı o sıvı soğutma. :/
Amazon'dan ucuza getirebilirdiniz. Sıvı soğutma büyük nimet. İşlemci 25-26 derecede geziyor boşta.Ama tabiki en güzel yanı görüntüsü.
Hangi sıvı soğutmadan bahsediyorsunuz?
Attığım fotoğraftaki.Hangi sıvı soğutmadan bahsediyorsunuz?
Demek istediğim Corsair, Cooler Master ya da NZXT felan.Benim oda sıcaklıgı 33 derece, işlemcimin o sıcaklıga düşmesi fizik kurallarına aykırı.)
Genel olarak herhangi bir sıvı soğutmadan, sadece tarzını beğendiğimden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.