Sapphire RX 5500XT Alınır mı?

Zevalus

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire RX 5500XT'nin tek fanlı modelinin arkasında soğutucu plaka var mı, bu modelin soğutması iyi midir? Yoksa 200₺ daha fazla verip 2 fanlı modeli mi alayım? 2 fanlı modeli Sapphire değil ASUS bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her zaman 2 fanlı iyidir soğutma sistemi (fan hariç olan) iyi olsa bile tek fanlı bence artık almayın hem 2 fanlı modellerinde soğutma sistemi fan hariç iyi.

RX 560 vardı Wattman hatasından bıktırdı beni. Downclock yapsam bile hata veriyordu. AMD bulaşma stabil kullanamazsın demiyorum kullanırsın belki de duruma göre PSU değişmen yada ayar yapman gibi uğraştırabilir seni. Hayattan soğudum AMD Wattman hatalarını görmekten. (Bunları en çok büyük işlemler yaparken, oyun oynarken yada 3D yazılımlar ile çalışırken karşılaşıyorsun.)

Sapphire RX 5500XT'nin tek fanlı modelinin arkasında soğutucu plaka var mı, bu modelin soğutması iyi midir? Yoksa 200₺ daha fazla verip 2 fanlı modeli mi alayım? 2 fanlı modeli Sapphire değil ASUS bu arada.
Asus'un bir serisinde ısınma problemi vardı yanlış bilmiyorsam ona dikkat edin. Mümkünse çift fan alın.
RX 560 vardı Wattman hatasından bıktırdı beni. Downclock yapsam bile hata veriyordu. AMD bulaşma stabil kullanamazsın demiyorum kullanırsın belki de duruma göre PSU değişmen yada ayar yapman gibi uğraştırabilir seni. Hayattan soğudum AMD Wattman hatalarını görmekten. (Bunları en çok büyük işlemler yaparken, oyun oynarken yada 3D yazılımlar ile çalışırken karşılaşıyorsun.)
Bende rx5600xt var ve bir sıkıntı görmedim hocam. Wattman nedir? Nasıl anlaşılır?

O zaman 1650s alacagim hocam fakat o da tek fanlı Phoenix modeli.

Onun için ayrı bir konu açın yada daha hakim olan arkadaşlar ilgilensin. Şahsen ben GTX 1650 Super tek fanlı modeline güvenemediğimden GTX 1650 çift fanlısını aldım. (Isınırlar diye düşündüm. Birde yabancı bir forumda zamanla performans kaybı yaşadıklarını okumuştum.)

Bunu daha ucuza görünce dayanamadım iptal edip bunu aldım. Son bir tane kalmış. :)
GTX1650Super (30 FPS fark vardı 1650 ile 1650s arasında Fortniteda.)
Asus'un bir serisinde ısınma problemi vardı yanlış bilmiyorsam ona dikkat edin. Mümkünse çift fan alın.

Bende rx5600xt var ve bir sıkıntı görmedim hocam. Wattman nedir? Nasıl anlaşılır?
Senin onu aramana gerek yok o seni bulunca anlarsın. 😉 (Bilgisayar kapanıyor yada siyah ekranda kalıyor.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı