KayıpG
Decapat
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda RX 570 4 GB Sapphire Pulse marka bir kart aldım taktım sisteme. Driver kurarken sistem kilitlendi. Sonra format atıp yeniden kurdum sorunsuz çalışmaya başladı. önce kartı 720P-1080P-2K ve 4K olmak üzere her türlü koşulda extrem şartlarda ağır bir teste soktum özellikle FurMark ile tertemiz testleri tamamladı. Kartın sıcaklığı maks 70 santigrat oldu. Ekran kartında problem olsaydı zaten testleri tamamlayamazdı. Windows en son güncellemeleri kurduktan sonraki süreçte ilk 4 gün durum temiz iken sonraki günlerde aşağıda belirteceğim mavi hatalar vermeye başladı. Ne yapmak gerekiyor diye sizlere danışmak istiyorum. Saygılarımla ektedir;
Mavi baş belaları;
PES 2019 da bazen tertemiz oynatıyor bazen hata veriyor. Ne halt ettiğini tam çözemedim.
Başka bir oyunla test etmedim.
- i3 3220
- ASUS B75M-A (BIOS ekranı çizik. Uzun zamandır bu şekilde)
- 2x4 1333MHz Bellek (Biri problem yaratıyordu formattan önce silgiyle sildim düzeldi)
- RX 570 4 GB Pulse (Sıfır yeni aldım eğer problem varsa ona göre iade etmeyi düşünüyorum ancak testleri tamamlayamazdı diye düşünüyorum)
- OCZ 550W +80 Plus (6.yılına giriyor şu ana kadar çıt etmedi maşallah)
- (Kart darboğazdan dolayı tam gücünü hiçbir oyunda kullanmıyor yüzde 50'nin üstüne çıktığını görmedim. Maks 90 Watt harcadı şu ana kadar PSU sorunu olacağını düşünmüyorum.)
Mavi baş belaları;
- Critical proccess died
- System service exception
- Kernel data impage error
- Unexpected store expection
PES 2019 da bazen tertemiz oynatıyor bazen hata veriyor. Ne halt ettiğini tam çözemedim.
Başka bir oyunla test etmedim.
Son düzenleyen: Moderatör: