Çözüldü Sapphire RX 570 PULSE Sıcaklık

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaankosem

Hectopat
Yaklaşık 1 ay önce sistemimi güncelledim, tüm parçaları sıfır aldım ama ekran kartını 1 yıl garantili mining yapılmamış, Sapphire RX 570 4 GB Pulse aldım. Kartı aldığım gibi termal macununu ve termal pedlerini yeniledim fakat PUBG oynarken 78 79 dereceleri görüyorum. Kasamın hava akışı gayet iyi. Önde, alttan 1 fanlı hava girişi, arka egzozdan 1 fan çıkışı ve üstte 2 egzos fan çıkışı bulunmakta. Benzer değerleri alan var mı? İleri de sıkıntı çıkarır mı bu sıcaklıklar?

Sistem özelliklerim; ASUS H310 anakart, i3 9100F işlemci, Corsair 8 GB DDR4 3000 MHz RAM, HI LEVEL 240 GB SSD, FOEM 500W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaş mining yapılmadığını belirtmiş.

Ekran kartları için endişelenecek değerler 85 ve sonrasıdır. Kartınız 78-79 dereceleri geçmiyorsa dert etmenizi gerektiren bir durum yok, zararı da olmaz. Düşürmek için undervolt yapabilir ya da fan hızlarını Afterburner'den manuel olarak ayarlayabilirsiniz.
Yaklaşık 1 ay önce sistemimi güncelledim, tüm parçaları sıfır aldım ama ekran kartını 1 yıl garantili mining yapılmamış, Sapphire RX 570 4 GB Pulse aldım. Kartı aldığım gibi termal macununu ve termal pedlerini yeniledim fakat PUBG oynarken 78 79 dereceleri görüyorum. Kasamın hava akışı gayet iyi. Önde, alttan 1 fanlı hava girişi, arka egzozdan 1 fan çıkışı ve üstte 2 egzoz fan çıkışı bulunmakta. Benzer değerleri alan var mı? İleri de sıkıntı çıkarır mı bu sıcaklıklar?

Sistem özelliklerim; ASUS H310 anakart, i3-9100F işlemci, Corsair 8 GB DDR4 3000 MHz RAM, hı Level 240 GB SSD, FOEM 500W PSU.

Sorunu nasıl çözdün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı