Sapphire RX 5700 Pulse vs MSI RTX 2060 Gaming Z

Kabul ediyorum az buz bir rakam değil ancak o kadar yüksek fiyatlara çıkmışken en iyi soğutmalı ve en iyi performansı sağlayan ürünü tavsiye etmek istedim.
Düz RX 5700 bütçeyi artırma şansınız yoksa tercih edilebilir tabii ki.

PSU yeterli olur.

Watm.

5700 alırdım ben.

Watmann sorunu ile karşılaşır mıyım acaba hocam bayağı araştırmalarım sonucunda 5700 serisi için pek watmann hatası alan yok gibi genellikle XT modellerinde oluyormuş bu sorun ancak son güncellemeler ile çözüldüğüne dair yorumlarda okudum bir bilginiz var mı korkuyorum açıkçası biraz almaktan.
PSU yeterli olur.

Watm.

5700 alırdım ben.

Watmann sorunu ile karşılaşır mıyım acaba hocam bayağı araştırmalarım sonucunda 5700 serisi için pek watmann hatası alan yok gibi genellikle XT modellerinde oluyormuş bu sorun ancak son güncellemeler ile çözüldüğüne dair yorumlarda okudum bir bilginiz var mı korkuyorum açıkçası biraz almaktan.
PSU yeterli olur.

Watm.

5700 alırdım ben.

5700 alırdım ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı