Sapphire RX 5700XT Nitro+ vs MSI RX 5700 XT GAMING X

1 ay içinde hiçbir sıkıntı kalmaz diyorlar. Kötüleme konusuna gelirsek, pek takmıyorum. Sapphire, AMD'nin en iyi partnerlerinden birisi çünkü.

1 ay içinde hiçbir sıkıntı kalmaz diyorlar. Kötüleme konusuna gelirsek, pek takmıyorum. Sapphire, AMD'nin en iyi partnerlerinden birisi çünkü.
Aynen. Zaten son güncellemeler ile dediğim gibi çoğu kullanıcı herhangi bir sorun kalmadı diyor. Kötüleme konusunu ben de pek takmıyorum aslında, çünkü bu zamana kadar hep Sapphire'yi AMD'nin en iyi kolu olarak gösteriyorlar. Bugün neden bu kadar kötülemelere maruz kaldığını anlamış değilim. Ben de MSİ seviyorum, hala da bu böyle. Uygun fiyata bulsam gider MSİ modelini alırım. Ancak Sapphire de bazılarının bahsettiği gibi pek de kötü bir marka değil zannımca.

Nitro+ XT modeli şuan Rog Strix'ten bile iyi. Yani bu ürünün kötü olmasını düşünemiyorum.

Nitro+ XT modeli şuan Rog Strix'ten bile iyi. Yani bu ürünün kötü olmasını düşünemiyorum.
Ya işte üründen ziyade markayı kötülüyorlar. Her şeyde olduğu gibi bunda da çürük yumurtalar olabilir. Kararımızı verdiysek umarım sorun yaşamayız diyelim

Adamlar bir ekran kartını gömüyor sonra toplama videosu çekiyorlar.Ekran kartını almayın onun yerine 2070 ya da 2060 Super alın diyorlar hep

Adamlar bir ekran kartını gömüyor sonra toplama videosu çekiyorlar.Ekran kartını almayın onun yerine 2070 ya da 2060 Super alın diyorlar hep
O da işin ilginç bir yanı ya işte zaten. Şuan GPU kısmını geçtiler Sapphire markasına yükleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…