Örnek olarak oynadığım oyunlar CSGO ve LOL de sırasıyla 280-300 ve 250-270 arası fps alırken ikisinde de 150 civarında dolaşıyor şu anda ama hiç bir takılma sorunu yok.
Bilgisayarı toplayalı 6 ay oldu olacak ilk olarak topladığımda bilgisayarı 24 inç FHD bir monitörde ilk açıldığında sürekli desteklenmeyen sinyal hatası alıyordum, bir kare monitör ile denediğimde normal şekilde biosa girip windows u kurdum normal monitörümü bağlayıp kullanmaya çalıştığımda ise yine bios a girmek için gelen ekran gelmeden windows hoş geldiniz geliyordu. Yine uğraşlarla bios a girip Uyumluluk Modu-CSM, ana karta göre yeri değişir arayıp bulabilirsiniz, açtığımda ise kullandığım 24 inç monitörde düşük çözünürlükte bios a girebilir oldum. İlk yaptığım bios u güncellemek oldu fakat ilk açılıştan sonra ekran kartına yük bindirecek ilk uygulamayı açtığımda bilgisayar donup kalıyor. Buraya kadar anlattığım her şey ekran kartı PCIe 1. slot a takılı olduğunda oluyor ve reset atınca düzeliyor. En sonunda canıma tak etti performanstan kaybetmek pahasına ekran kartını 2. slot a taktım. Takılma sorunu düzelti ama hala CSM kapalı olduğu durumda bios ekranının gelmeme sorunu devam ediyor.
Keşke amd ekran kartı almasaydım dedirttirdi.