Sapphire RX 590 Pulse 8 GB Coil Whine sorunu

Dostlar başlıkta belirttiğim ekran kartını kullanmaktayım. Sorunum, büyük ihtimal forumda ismi çok kez geçen Coil Whine sorunu ya da başka bir şey. Şöyle anlatayım, özellikle Forza'da çok tuhaf şeyler oluyor çünkü Forza, ekran kartımı en çok yoran oyun yani ekran kartım sadece Forza'da yüksek sıcaklık değerlerine(75-78) ulaşıyor. Oyunun menüsündeyken ses kesiliyor, oyuna dönünce ses çıkıyor. Sesi nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama cızlama sesi gibi ve bu işlemi birkaç kere üst üste yapınca, gerçekten de bir sorun olduğunu anladım. Başka oyunlarda bu kadar cızlama sesi gelmiyor ama ekran kartımda bu ses özellikle oyunlarda aralıklı olarak çıkıyor. Dostlar ekran kartıma FurMark testi daha yapmadım en kısa zamanda yapıp fotoğrafları buraya bırakırım. Sizce sebebi nedir dostlarım? Sistem 1 aylık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de var o azıcık ses, oyun oynarken çıkıyor sadece ama dert etmiyorum çünkü elalem Wattman falan uğraşıyor. Kulaklık takınca duyulmayan bir ses için riske girmedim. Nereden bilebilirim yenisinde Wattman sorunu olmayacağını? Çok ses çıkmıyorsa riske girme başka bir sorunu yoksa.

Garantiyle uğraşacak bir durum yok siz neyi anlamadınız bir türlü çözemedim. Gidin ben bu kartı değiştireceğim deyin ve yenisini alıp takın.
Yok dostum her şeyi anladım teşekkür ederim tavsiyelerin için. fakat ailem sorun çıkartabileceği için garanti ile uğraşmak istemiyorum. o yüzden öyle dedim yanlış anlama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı