Rx 590 Coil Whine Sorunu

Metehan4402

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Bir sorunum var. Sorunum RX 590 coil whine konu aslında kartta oluşan sorun değil kafamı kurcalayan bir şey var. Ürünü değişim için kargoya verdim orijinal kutusuna koydum dışını patlatmaya bayıldığım balonlarla sarıp sarmaladım ve kargoya el sallayarak teslim ettim. Asıl soruma geliyoruz. Ürün kargoda hasar alırsa ne olur? Yardımlarınızı bekliyorum
(Ürünü İtopya adlı mağzaya gönderdim kargo firması UPS ve bana bir belge imzalatmadılar)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ürünümün değişimi sağlandı ama yinede hafiften devam ediyor ses kullandıkça azalıyor yerine oturuyor. Açıkçası çok kafama takılmıyor bir sorun yaşatmadı. Mayıs ayında değişim sağlandı bir sorun yok deli gibi çalışıyor mavi canavar :D

Çalışanlara gelirsek İtopya "Bu sesin bir sorun olmadığını normal bir durum olduğunu yük altında tüm kartlarda bu sesin çıktığını söylüyor sadece sizde baskın kullandıkça azalacaktır." Dedi
Merhaba, benim kartımın da değişimi yapıldı. Henüz teslim alamadım yarın deneyeceğim. Haberleşmek üzere. 😌

Durum nedir? Bende de Sapphire RX590 SE var ve yük altında acayip ses(coil whine) yapıyor.
Dostum benim konum burası. Başımdan geçenleri okuyabilirsin:
Yeni kartta başta bir şey yoktu, 4-5 ay geçti şimdi bu kartta da coil whine durumu var. Aşırı rahatsızlık yaratmıyor o yüzden kafama takmıyorum ama yük altına girdiğinde ses çıkarıyor olması sinir bozucu.

Dostum benim konum burası. Başımdan geçenleri okuyabilirsin:
Yeni kartta başta bir şey yoktu, 4-5 ay geçti şimdi bu kartta da coil whine durumu var. Aşırı rahatsızlık yaratmıyor o yüzden kafama takmıyorum ama yük altına girdiğinde ses çıkarıyor olması sinir bozucu.
Beni de çok fazla rahatsız etmiyor ama arada bir artıyor ses nedense. Genelde oyun oynarken fan sesinden duymuyorum özellikle dinlemezsem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı