Sapphire RX 6700 XT alınır mı?

Ekran kartının aynısına sahibim. Fakat benim görüşümle, insanların gözünü saf performans ve VRAM ile boyuyorlar. Driver konusunda çok sıkıntı yaşarsın, daha iki gün önce driver kendiliğinden silindi.

Hocam bu kendi kendine silinme falan oluyormu da hâlâ ben kaç yıllık 500 serisi kart kullanıyorum yazılımsal olarak bir tane hata ile karşılaşmadım bana mı iyisi denk geldi bilemedim.

Hocam bu kendi kendine silinme falan oluyormu da hâlâ ben kaç yıllık 500 serisi kart kullanıyorum yazılımsal olarak bir tane hata ile karşılaşmadım bana mı iyisi denk geldi bilemedim.
İki gün önce lol oynarken yaşadım. Alt tab attım tarayıcımda şarkıyı tam açtığım sırada ekran dondu arkadan garip bir ses geldi ve ekran gitti. Restart attım ve Driver yok.

Birçok sorun yaşayan kişi gördüm ve kendim de kullandım özellikle grafikte bozulma gibi sorunlar çok var bu seride, şanslıysan iyi bir kart denk gelir, almadan önce iyice test et hocam eğer özellikle flickering gibi sorunlar varsa sakın alma o kartı.

Şu saçma sapan DLSS kavgasına hiç karışmadan cevabı vereyim.
RX 6700 XT bazen kas gücü olarak 3070 i geçebiliyor.

Model olarak SAPPHİRE ler ne kadar kaliteli olsa da Pulse lar bi tık sıcak çalışıyor. Asus dual in de 6700 xt yi çok güzel tutabildiğini gördüğümden bunu söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı