Sapphire RX470 BIOS Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Lolevitate

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire RX470 8GB ekran kartına sahibim. Ekran kartı BIOS Update yapmak istiyorum fakat herhangi bir program bilmiyorum, nasıl yapabilirim?

Hâlâ araştırıyorum fakat anlayamıyorum...

Ekran kartına BİOS yapma nedeniniz ne acaba?
Kartımda aldığım güne nazaran performans düşüklükleri görüyorum FPS değerleri azaldı vs. güncellemeden dolayı düşünüyorum driverler zaten güncel birkaç teknoloji veyahut bu işlerden anlayan arkadaşlarıma danıştım BIOS Güncellemesi yap dediler.

BİOS güncellemesi yapacak bir durum yok. Ekran kartı sürücün şu an hangi sürüm? Sistem özelliklerin neler? Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsun? Oynadığın oyunlar hangisi?
17.3.2 Sürüm.
Sistem Özelliklerim i5 6402p,MSI H110M Pro-VD,8GB HyperX Fury 2133Mhz Ram,Zalman Z3 600W
Oyunları 1080p'de oynuyorum.
GTA V,LoL,Rainbow Six Siege,CSGO vs.

RX 460 kullanıcısı olarak güncellemelerle birlikte ben de performans düşüklüğü yaşıyorum. Her yeni sürücüyü yükleyip sorun düzelmiş mi diye kontrol ediyorum, düzelmediyse 16.12.2'ye tekrar dönüyorum. Aynı dertten muzdarip kişiler gördüm. Eski sürücülerden birine dönmeyi deneyebilirsiniz.

RX 460 kullanıcısı olarak güncellemelerle birlikte ben de performans düşüklüğü yaşıyorum. Her yeni sürücüyü yükleyip sorun düzelmiş mi diye kontrol ediyorum, düzelmediyse 16.12.2'ye tekrar dönüyorum. Aynı dertten muzdarip kişiler gördüm. Eski sürücülerden birine dönmeyi deneyebilirsiniz.
Şu sistemi Ağustos ayında aldığımda çok güzeldi fakat şuan hiç öyle değil...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı