Sapphire RX590 Nitro+ GPU nasıl sökülür?

Eray123567

Centipat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim ekran kartına sahibim servise göndermem gerek ama güç kablosunu sökemiyorum. Bu karta sahip olup daha önce sökme işlemi yapan varsa lütfen bana yardımcı olun.

"PSU güç kablosunun mandalına bastırıp kabloyu çekiniz", biraz güç uygulayabilirsiniz, sonrasında ekran kartının vidalarını sökün, PCI-e mandalını açın ve ekran kartını kendinize doğru çekin. Görüntü çıkış portlarından da biraz bastırarak basitçe sökebilirsiniz.

İşlemler sırasında yapılan hiçbir hatayı kabullenmem* :D

Güç kablosunu çıkarırken kartı çok sarsamadan hem kendine doğru çek hem de sağa sola ittirirsen daha kolay çıkacaktır. Bunu yaparken mandala da bastırmayı unutma yoksa boşa uğraşırsın çünkü onu mandal tutar.
Hocam bakır kablo güç kablosunu tutmamı zorlaştırıyor bende nazik davranmaya çalışıyorum biraz,hala zorlanıyorum.

Başlık çok yanlış. Ben GPU nasıl sökülecek diye girdim. Konu kartın sistemden nasıl çıkacağı imiş.

Kesinlikle mandalı açık bir şekilde çıkarmaya bak ve dümdüz çekme. Hafif hafif hem sağa hem sola çekerken aynı zamanda geriye çek.

Dümdüz çekersen hem güç portunu hem kabloyu falan eline alırsın, hiç gerek yok.

Sen birde 20+4 Pin güç kablosunu sökmeye çalış :D Hayattan soğursun.

Başlık çok yanlış. Ben GPU nasıl sökülecek diye girdim. Konu kartın sistemden nasıl çıkacağı imiş.

Kesinlikle mandalı açık bir şekilde çıkarmaya bak ve dümdüz çekme. Hafif hafif hem sağa hem sola çekerken aynı zamanda geriye çek.

Dümdüz çekersen hem güç portunu hem kabloyu falan eline alırsın, hiç gerek yok.

Sen birde 20+4 Pin güç kablosunu sökmeye çalış :D Hayattan soğursun.
Hocam kabloyu çıkartamadım kasayı götürüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı