Sapphire Tri-X R9 290 Sistem Tavsiyesi

Sakın Bu hataya Düşmeyin . 4770k , 16 GB Ram var diye bilgisayarı sakın iyi sanmayın Allah bilir İşlemciyi test etmeden takmışlardır . Casper Bilgisayar aleminde tercih edicelek son Markadır . 2500 Tl'ye bir kasa alıp 1200 Tl'yi ekran kartına yatırmak çok saçma . Zaten o kart O kasaya sığmayacaktır . Sığsa bile Psu değişmi olacak .

Neden yaptığınızı biliyorum, anlatmanıza gerek yok. En karlı iş bu değil tabi ki de. Casper'ın kasa kalitesi ve bileşen kalitesi o kadar sağlam değil. Malzeme kalitesini anlatmaya bile gerek yok. 2.500TL'ye gidip bir i7-4770k'lı Casper almayı düşünürsünüz fakat bu 2.500TL elinizde patlar. Üstüne bir de 1200TL'ye ekran kartı koyduğunuzda bize eder 3.700TL. 3700TL'ye ayıptır söylemesi canavar gibi bilgisayar toplanır, 3.700 demeyelim de, 3.000TL'ye bile Casper'ın o dandik kasası ve bileşenlerinden daha sağlam bir sistem toplanır.
3000 tl ye beraber güzel bir sistem toplayabilir miyiz? Yardım eder misin?

Valla kardeşim. İşten yeni geldim. Kafamın içinde küçük insanlar çığlık atıyor. Ama yinede bir şeyler toplamaya çalıştım. Hatam varsa arkadaşlar düzeltir.
İntel sistem.
7mdvJL.png

Amd sistem.
rLp9bV.png

Dediğim gibi. Hatalarımı arkadaşlar düzeltecektir ya da ekleme çıkarma yapacaklardır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı