Sapphire Vega 56 Düşük FPS

hingoo

Centipat
Elimde 2 adet Vega56 ekran kartı var. Fakat bu ekran kartları ile oyun oynarken verim alamıyorum. Ekran kartları %100 olarak çalışmıyor. Örnek verecek olursam PUBG'de 1080P'de FPS 50-60'ı geçmiyor.

Sistem özellikleri
İşlemci:
AMD Ryzen 9 3900X
Anakart: ASUS TUF-Gaming X570-PLUS
RAM: G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600 MHz CL16 RGB RAM
SSD: Samsung 970 Evo Plus MZ-V7s500BW 500 GB NVMe M.2 SSD
Power: Cooler Master 1200V Plantium
Ekran Kartı: 2X Sapphire Vega56
İşletim Sistemi: Windows 10 Home (X64) Build 18363.418

Sizce sorun nereden kaynaklı olabilir?

Teşekkür ederim.

GTA 5 oynadınız mı daha önce? Onda çift ekran kartı desteği çok iyidir. Onunla test edebilirsiniz nasıl olduğunu. Çift ekran kartı olayı her oyunda olmuyor yazılımla alakalı biraz. Örneğin YouTube'de testleri var. 2080 Ti hatta Technopat videosuydu sanırım orada en iyi performansı GTA 5'de göstermişti. Bazıları tekli daha iyi çalışıyordu. Yazılımsal olma olasılığı çok yüksek yine de bir bakın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En yüksek grafiklerde 40-45 FPS en düşük grafiklerde 50-60 FPS alıyordum. Rakamlar değişkenlik gösteriyordu.

Dediğinizi yaptım ve Crossfire'ı kapattım. Şuan tek kartla orta ayarda 120-140 FPS alıyorum. Bu rakam sizce normal midir?

En yüksek grafiklerde 40-45 FPS en düşük grafiklerde 50-60 FPS alıyordum. Rakamlar değişkenlik gösteriyordu.

Dediğinizi yaptım ve Crossfire'ı kapattım. Şuan tek kartla orta ayarda 120-140 FPS alıyorum. Bu rakam sizce normal midir?
Acaba hangi oyunda oldu bu? Eğer PUBG ise problem oyunla alakalı. Hatırladığım kadarıyla PUBG yanlış Crossfire profilini kullanıyordu bu yüzden 2 kartla pek iyi çalışmıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı