İnceleme Sarftech Leaven K550

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk defa bir mekanik klavye aldım. Ve incelemesini çekmek istedim. Bu klavyenin adı Leaven K550 (daktilo-tarzı hali). Sosyal medyalarda kimse bunu incelememiş. Ben red Switch olanını aldım. Kendisi su geçirmez bir klavye. Aldığım satıcı sarftech. Trendyol sitesinde hızlı teslimatı var. 699 TL fiyata aldım. Sarftech adlı satıcıya "RGB gelmesi, kaliteli gelmesi şansa bağlı" gibi yorumlar var. Ayrıca bana gelen üründe i tuşu ve ESC tuşu çalışmıyordu. İade edeceğiz. Umarım yeni bir tane gönderirler. Trendyol'da ürüne "Bazı tuşları çalışmıyor ne yapabilirim" yazan kişi de benim annem. Neyse klavyeyi anlatmaya devam edelim. Kendisi USB-C kablolu bir klavye. Işıkları da var. Ayrıca yanında minnak bir fırça ile geliyor. Tüm özellikleri bunlar:
  • Switch: Outemu red Switch (herhalde)
  • Keycaps uyumluluğu: Satıcının anlatımına göre kare keycaps desteklemiyor.
  • Kablo: USB Type-C
  • Hot swap: Üreticinin söylediğine göre evet.
  • Renk: Beyaz.
  • Su koruması: Var.
  • Aynı anda kaç tuşa basabilir: Tüm tuşlar.
  • Işıklandırma: Rainbow (ışık seviyesi ve hızı kontrol edilebilir)
  • Tuş sayısı: 87 (TKL)
  • Keycaps malzemesi: ABS
  • Tuş ömrü: Klavye arka kapağında 60 milyon yazıyor.
  • Biçim: QWERTY (Sitede yabancı dil yazıyor ama Türkçe karakterlerle birlikte geldi)
Bu klavyeyi isterseniz alabilirsiniz. Switch'ler iyi performans sunuyor. Sesi stock haliyle fena değil. Siz alırken benim gibi tuş çalışmama sorunlarıyla karşılaşır mısınız bilmem. Klavyenin ışıksız hali:

WhatsApp Image 2023-12-26 at 20.56.45.jpeg

Klavyenin ışıklı hali:

WhatsApp Image 2023-12-26 at 20.56.56.jpeg

Okuduğunuz için teşekkürler. İlk defa bir mekanik klavye aldığım için acemice olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı