Sarı sitede nasıl alışveriş yapılıyor?

Kargo merkezinde falan görüntülü olarak kargoya verip, kargo fişini gösterecek sana sende IBAN a atarsın o zaman
iyi güzelde satıcı ağlıyor havale sonrası kargo diye, veya kargoda foto attı bende parayı attım. Sonra adama dönüp abi bizim kargo iptal oldu diye geri alma şansıda var. her türlü dolandırılmaya açık yani. halen daha neden param güvende olmadan satmaya çalışıyorlar anlamadım. Bu devirde kimse babasına güvenmiyor sana mı güvenip havale yapacak demi ? haksız mıyım arkadaşlar

Bu tür sayfalardan ürün almanın bana göre güvenilir olan iki yolu var: Birincisi sizin de kullandığınız Param Güvende hizmeti, ikincisi ise satıcı ile yüz yüze görüşmek ve ürünü elden almak. Havale gibi yöntemler büyük risk barındırıyor. Parayı aldıktan sonra her yerden engelleme mevzularını yaşayanlara çok kez denk geldim.

Param Güvende satıcıdan 1000TL'ye yakın bir komisyon alıyor. Satıcıya ürüne +1000 TL ekleyip Param Güvende hizmetiyle satmasını söylerseniz yardımcı olurlar. IBAN'a para attırıp sizi engellemesi zaten çok muhtemelken bir de kiralık IBAN'lara attırırsa adınız aklama işlerine kadar karışır. Önermem.
adamlar iknada olmuyor malesef ki, diyor param güvende ile malzememi kırıp gönderirsin geri veya bankama para geç düşüyor falan. çok nazlılar XD

İyi güzelde satıcı ağlıyor havale sonrası kargo diye, veya kargoda fotoğraf attı bende parayı attım. Sonra adama dönüp abi bizim kargo iptal oldu diye geri alma şansıda var. Her türlü dolandırılmaya açık yani. Halen daha neden Param Güvende olmadan satmaya çalışıyorlar anlamadım. Bu devirde kimse babasına güvenmiyor sana mı güvenip havale yapacak değil mi? Haksız mıyım arkadaşlar.

Param Güvende alıcıyı koruyan bir olay ondan dolayı, bir ürünü alıp aldıktan sonra içinden bir şeyi çalıp sonrasında iade etme muhabbetleri çok oluyor güvenemiyor insanlar.

İyi güzelde satıcı ağlıyor havale sonrası kargo diye, veya kargoda fotoğraf attı bende parayı attım. Sonra adama dönüp abi bizim kargo iptal oldu diye geri alma şansıda var. Her türlü dolandırılmaya açık yani. Halen daha neden Param Güvende olmadan satmaya çalışıyorlar anlamadım. Bu devirde kimse babasına güvenmiyor sana mı güvenip havale yapacak değil mi? Haksız mıyım arkadaşlar.

Haklısın hocam havale yapma zaten.

Param Güvende satıcıdan 1000TL'ye yakın bir komisyon alıyor. Satıcıya ürüne +1000 TL ekleyip Param Güvende hizmetiyle satmasını söylerseniz yardımcı olurlar. IBAN'a para attırıp sizi engellemesi zaten çok muhtemelken bir de kiralık IBAN'lara attırırsa adınız aklama işlerine kadar karışır. Önermem.
Fiyata göre yüzdeyle komisyon alıyor 10000TL'nin üstündeyse standart 900 TL alıyor satıcıdan.
iyi güzelde satıcı ağlıyor havale sonrası kargo diye, veya kargoda foto attı bende parayı attım. Sonra adama dönüp abi bizim kargo iptal oldu diye geri alma şansıda var. her türlü dolandırılmaya açık yani. halen daha neden param güvende olmadan satmaya çalışıyorlar anlamadım. Bu devirde kimse babasına güvenmiyor sana mı güvenip havale yapacak demi ? haksız mıyım arkadaşlar
Sağlam ürün alıp içine bozuğu koyanlar falan oluyor o yüzden satıcıyı da anlayabiliyorum ama ben almıyorum Param Güvende dışında.

Param Güvende alıcıyı koruyan bir olay ondan dolayı, bir ürünü alıp aldıktan sonra içinden bir şeyi çalıp sonrasında iade etme muhabbetleri çok oluyor güvenemiyor insanlar.
sistem hem alıcıdan para kesiyor hemde satıcıdan, keşke satıcıyıda koruyon bir düzenleme getirilse bari adamdan boş yere kesinti olmasaymış

muhattabım kim olucak?
Savcılığa gideceksin, her belgen her şeyin çok güzel olacak lakin yine de davana takipsizlik verilecek.
Size kargonun fotoğrafını falan atsa bile ürünün geleceğinin garantisi yok.
Zamanında 6 bin TL kaptırmıştım, iban sahibinin telefon numarasını bulup tehdit edince, üstüne savcılık da kendisini ifadeye çağırınca paramı faizi ile geri aldım.
1744493126452.jpeg

(Faizi TSK'nın emin ellerinde)

Ben de yukarıdaki dava düşürme talebini vermeye gidince meğerse zaten davaya takipsizlik verildiğini öğrendim, umarım herkes benim kadar şanslı olur. (Davanın takipsizliğe düştüğüne dair bana bir bilgi vb. gelmemişti)

Savcılığa gideceksin, her belgen her şeyin çok güzel olacak lakin yine de davana takipsizlik verilecek.

Zamanında 6 bin TL kaptırmıştım, iban sahibinin telefon numarasını bulup tehdit edince, üstüne savcılık da kendisini ifadeye çağırınca paramı faizi ile geri aldım. Eki Görüntüle 2468529
(Faizi TSK'nın emin ellerinde)

Ben de yukarıdaki dava düşürme talebini vermeye gidince meğerse zaten davaya takipsizlik verildiğini öğrendim, umarım herkes benim kadar şanslı olur. (Davanın takipsizliğe düştüğüne dair bana bir bilgi vb. gelmemişti)
kral hareket hocam

Cunku sadece senin isine yariyor. Mesela karti aldin ve geldi. Icindeki cikartip bozuk olani koyup iade istersen iade yapiyorsun ve giren saticiya giriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı