Şarkım nasıl olmuş?

Eymen AYDAY

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. 15 yaşındayım ve ilk şarkımı çıkardım. İnceleyip yorum yapar mısınız. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Sözler tamamen bana aittir. (Bazı yerlerde ritim kaçırdığımın farkındayım :D mikrofonsuz kaydettiğim için ses kalitesi o kadar iyi değil)

Herkese iyi günler. 15 yaşındayım ve ilk şarkımı çıkardım. İnceleyip yorum yapar mısınız? Önerilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Not: Sözler tamamen bana aittir. (Bazı yerlerde ritim kaçırdığımın farkındayım :D mikrofonsuz kaydettiğim için ses kalitesi o kadar iyi değil)

Aslında güzel gibi sadece arka fondaki müzik ve ritim ile senin sesinin yükseldiği yerler kimi zaman tutarsızlık gösteriyor. Başta güzel başlıyorsun ancak "hepsini bir çırpıda aşacağım." Dediğin kısımdan sonra ritmi biraz daha yükseltmen hem senin için hem de şarkının etkileyiciliği konusunda daha iyi olabilir. Müzik konusunda çok bilgi sahibi değilim sadece kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Ama bu seviye için iyi gibi.🙂 Tebrik ediyorum.

Aslında güzel gibi sadece arka fondaki müzik ve ritim ile senin sesinin yükseldiği yerler kimi zaman tutarsızlık gösteriyor. Başta güzel başlıyorsun ancak "hepsini bir çırpıda aşacağım." Dediğin kısımdan sonra ritmi biraz daha yükseltmen hem senin için hem de şarkının etkileyiciliği konusunda daha iyi olabilir. Müzik konusunda çok bilgi sahibi değilim sadece kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Ama bu seviye için iyi gibi.🙂 Tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ederm önerileriniz için sağ olun dediklerinizi dikkate alacağım

Herkese iyi günler. 15 yaşındayım ve ilk şarkımı çıkardım. İnceleyip yorum yapar mısınız? Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Sözler tamamen bana aittir. (bazı yerlerde ritim kaçırdığımın farkındayım :D mikrofonsuz kaydettiğim için ses kalitesi o kadar iyi değil)

Dostum telif falan yemez misin sansar salvonun bombalar hedef bulur şarkısının melodisini almışsın. Onun haricinde güzel eline sağlık.

Gayet güzel ancak sesini bazı yerlerde arttırıp bazı yerlerde düşürüp bazı yerlerde de bass eklemelisin emin ol daha iyi olur.

Dostum telif falan yemez misin sansar salvonun bombalar hedef bulur şarkısının melodisini almışsın. Onun haricinde güzel eline sağlık.
YouTube'da yayınlamama izin verdi ama para kazanması kapalı bir şekilde.

Kanka 2025 de bak bu sene de bitiyor yakında, boom bap yapma artık ya.
boom bap ne kanka bilmiyorum ben sözleri yazdım rap şeklinde okudum işte

Son düzenleme:
10/7 diye düşünüyorum.
eyvallah sağolasın

15 Yaşındasın ama sesin harika Ritimler harika 10/9.
Çok teşekkür ederim sağol :)

Gayet güzel ancak sesini bazı yerlerde arttırıp bazı yerlerde düşürüp bazı yerlerde de bass eklemelisin emin ol daha iyi olur.
Ya haklısın ama bass ekleme ya da işte autotone yapmayı bilmiyorum o yüzden direkt sade sesimle kaydediyorum öğrensem daha iyi olucak. Mikrofon olmadığı için telefondan bandlab uygulamasında kaydediyorum ve orda da ayarlar karmaşık geldiği için mecbur sade sesle yetiniyorum ama şu anlık idare eder herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı