Hayır hocam. Dalga geçmiyorum. Ciddiyim.
Ne gerçeği hem? Merak ettim.
Lise türünün engel olacağı ile ilgili bir şey mi?
İmam hatipi görünce Canlı bomba sanabilirler.
Hayır hocam. Dalga geçmiyorum. Ciddiyim.
Hocam şu linkteki entryyi yazan adama sordum. https://eksisozluk.com/entry/125329517Şu an İngilizceniz nedir? En az B2 hatta C1 olmanız lazım ki kayda değer bir puan alabilesiniz. YKS konularıyla alakası bile yok. İngilizce Language ve Writing olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Detaylara çok hakim değilim internetten bakabilrisiniz. Matematik de YKS matematiğin yanından bile geçemez. Temeliniz varsa çok rahat yaparsınız.
İkinci sorunuzu bilmiyorum fakat bir arkadaşım Amerikan vatandaşı ve SAT puanı ile özel üniversiteye girmeyi hedefliyor.
Hocam hala söylemediniz.Dalga geçtiğini sanmıyorum. Yalnız o arkadaş gördüğüm kadarıyla iyi niyetli bir arkadaş, acı gerçeği lütfen çok kırmadan söyleyin. Benim söyleyesim gelmedi.![]()
Hocam bu arada hala söylemediniz.Dalga geçtiğini sanmıyorum. Yalnız o arkadaş gördüğüm kadarıyla iyi niyetli bir arkadaş, acı gerçeği lütfen çok kırmadan söyleyin. Benim söyleyesim gelmedi.![]()
Merhaba girdiniz mi SAT'ye?Hayır hocam. Dalga geçmiyorum. Ciddiyim.
Hayır.Merhaba girdiniz mi SAT'ye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.