Mert Demirci.
Centipat
İki tane SSD alacağım ikisi de SATA 3 girişli anakartımda 6 adet SATA girişi var nasıl bağlamalıyım? 120 GB Windows için SSD alacağım ve oyunlar icin 480 GB SSD alacağım arkadaşlar.
İki tane SSD alacağım ikisi de SATA 3 girişli anakartımda 6 adet SATA girişi var nasıl bağlamalıyım? 120 GB Windows için SSD alacağım ve oyunlar icin 480 GB SSD alacağım arkadaşlar.
Anakartında işletim sistemi için SATA 0 480 GB içinde SATA 1 portlarına bağlantı kurucaksın bu kadar.
Direk tak hiç bakmana gerek yok. Anakart eski ise SATA 3.0 portları olduğuna emin ol. Sırasını BIOS menüsünden ayarlaya biliyorsun gerek kalmıyor çok da önemli değil nereye takıldığı.
Anakartında işletim sistemi için 120GB olan SSD SATA 0'a farklı bir birim olan 480 GB SSD içinde SATA 1 portlarına bağlantı kurucaksın bu kadar. Demek istemiş.
Merhaba, soldaki kabloyu çıkardım ama sağdaki kablo nasıl çıkıyor anlamadım. Instagram veya WhatsApp ini verirsen detaylı anlatabilirim yardım lazım.SATA Data kablosunu SSD'ye, diğer ucunu anakarta bağlayacaksınız.
Güç için de güç kaynağından çıkan SATA güç kablosunu takacaksınız, bu kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.