SATA SSD'den nvm2 SSD'ye geçmek

Tihulu06

Femtopat
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba öncelikle ben PC'den çok anlamayan oyun için vs. kullanıcıyım. Sorum şu JD480GB SATA 3 SSD kullanıyordum yavaş ve BIOS'ta gözükmediği için(büyük ihtimalle arızalı) Samsung 980 Pro sipariş ettim şu anda kullandığım jd diskinde ki oyunlarımı dosyalarımı Windows'umu nasıl 980 Pro'ya aktarabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaydırarak olmaz mı direk?

Windows için klonlama yapın. Veya Samsung SSD'ye direk James Donkey'i biçimlendirmeden Windows kurup sonra ikinci işletim sistemi silme yöntemini yapabilirsiniz.
 
İlginiz için teşekkürler fakat bu dediklerinizi görmeden yapmam mümkün değil sanırım rehber olabilicek bir video resim vs. atabilir misiniz ?
 
Kolay gözüküyor ürün gelince deneyeceğim teşekkürler
Tekrar merhaba dediğiniz işlemi yapamadım çünkü m2 yi kasama taktıktan sonra eski diskim boot etmiyor biosa da girmiyor onun için sıfırdan windows kurmak istiyorum sorum ise şu 1 tane windows belleği yaptıktan sonra öncelikle eski diskime format atmak amacıyla kullanacağım fakat formatı attıktan sonra flash diskimin içinde ki windows iso dosyaları silinir mi yoksa m2 ye de sıfırdan windows kurmak için yine aynı diski kullanabilir miyim ?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı