yusuuuufcelyan
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuda soru açtığım için kusura bakmayın konunun tam başlığını bulamadım. Ben dün sahibinden üzerinden bir yağmurluk almaya karar verdim. Ve adamla konuştuk ilk başta adam direkt IBAN'a para isteyip parayı attıktan sonra kargolayacağını söyleyince ben almak istemedim. Dolap'tan yapmamızı böyle daha güvenli olacağını söyledim fakat kendisi kabul etmedi. Ama sonrasında biraz konuştuk benim adama kanım ısındı ve yarın akşam parayı atmaya çalışacağımı söyledim. Sonraki gün ben okuldayken bana haber vermeden kargolamış ve benden parasını istiyordu. Ben de okulda olduğumu ve benden habersiz kargoladığını gördüm ve kargo ücreti de çok fazla olduğu için bu kargo ücretinin neden çok fazla olduğunu sordum ve artık eskisi gibi kargoların ucuz olmadığını söyledi. Bana direkt güvenip kargoyu yolladığı için de beni dolandıracağından korktuğum için parayı atmadım. Bugün sabah yine ben okuldayken sen adam değilsin, ürünü kargolattırıp parasını ödemedin tarzı şeyler yazmış. Ben de kendisine kargo ücretini atmayı ve kargoyu iptal etmesini teklif ettim. Ama kendisi reddetti ve bana adam değilsin demeye devam etti. Yine aynı şekilde hiçbir hakaret etmeden kargoyu benden habersiz gönderdiğin için sorumluluk almıyorum dedim. Kendisi bana senin bir ders alman gerek seni yarın dava edeceğim dedi. Ben hiçbir para atma/çekme olmadan nasıl dolandırıcı durumuna düşüp dava ediliyorum anlamadım. Kendisi beni yarın akşam dava edecekmiş. 17 yaşımdayım ve asla dolandırıcılık tarzı durumlarla işim olmaz. Beni dava edebilir mi? Ederse neler olur bilmek istiyorum. Yardımcı olan olursa çok sevinirim.
Konuyla ilgili bilgili olan arkadaşlar WhatsApp konuşmasının ekran görüntülerini isterse özelden atabilirim. İyi günler.
Konuyla ilgili bilgili olan arkadaşlar WhatsApp konuşmasının ekran görüntülerini isterse özelden atabilirim. İyi günler.