Steam Satılan çevrimdışı hesaplar nasıl çalışır?

Crack oyun ne kadar kullanıcı dostu ve yapımcı düşmanı ise hesap satmanın da bundan aşağı kalır yanı yok. Korsanı övmek istemem ama ben olsam hesap satın alacağıma sağlam crack bulmaya uğraşırdım. Herkesin bütçesi yok elbette.

Hocam hesap otomatik çevrimdışına alınmış yani çevrimdışı hesap. Save çalışmaz derken oynayıp çıktıktan sonra daha save geri gelmez mi?

Hangi seçeneği hocam?
Çevrimdışı ama arada çevrimiçi Ben Elden Ring almıştım mesela aldığım ilk hesap patlamıştı satıcı yeni hesap verdiğinde sıfırdan başlamıştım.

Hocam bir kere satın aldım zaten. Şimdi ben oyunu indirmeyip tamamen hesaptan çıkış yapayım mı? yoksa indirip oynayayım mı?
Hocam oyunu indirmeye başlamadan önce steam ayarlarına girip uzaktan bağlantı, remote play vs. ne varsa kapatın. Ve oynarken her daim çevrimdışı modda çalıştırın bir sıkıntı olmaz. Zaten birisi bilgisayarına bağlansa mause hareket edecek vs. hemen anlarsın.

Hocam oyunu indirmeye başlamadan önce steam ayarlarına girip uzaktan bağlantı, remote play vs. ne varsa kapatın. Ve oynarken her daim çevrimdışı modda çalıştırın bir sıkıntı olmaz. Zaten birisi bilgisayarına bağlansa mause hareket edecek vs. hemen anlarsın.
Hocam ben bu kadar güvensiz olduğunu tahmin edememiştim. Şimdi tamamen izimi kaybettirerek nasıl hesaptan çıkış yapabilirim?. Hesaptan çıkış yap'a basmam yeterli mi? Bilgisayarım orada gözükür mü?

Hocam ben bu kadar güvensiz olduğunu tahmin edememiştim. Şimdi tamamen izimi kaybettirerek nasıl hesaptan çıkış yapabilirim?. Hesaptan çıkış yap'a basmam yeterli mi? Bilgisayarım orada gözükür mü?
Tam olarak güvensiz denmez. IP adresiniz falan gözüküyor mu bilmiyorum ancak bu herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Sadece çevrimiçi oyunu başlatırsan bilgisayarın kontrol edilebiliyor. Çevrimdışı olursan böyle birşey olmaz, arka planda casus yazılım gibi kontrol edemezler yani.

Çoğu arkadaş cevap vermiş. Benim de konuya bir katkım olsun. İşte tedarik fiyatları.

1689884435223.png

1689884450511.png

1689884460252.png

Bunlar patlama garantili çalıntı hesaplar sanki. :D
20TL verip en azından sahibi belli hesaplar daha kullanışlı alacaklara duyrulur.

Hocam siz anlamadınız sanki. 20 TL'ye satanlarda buradan alıyor. Burası tedarik sunucusu. Ucuza tedarik edip pahalıya satıyorlar. Hesapların gerçek sahipleri bu sunucudaki satan kişiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı