eneskaya1
Femtopat
Daha fazla
Hocam bu konuda çok yardımcı olmuştunuz. Güncel bi sorum var onun hakkında konu actım inceleyip değerlendirirseniz sevinirimHaklı olabilirsiniz ancak ben mevcut ulusal konjonktüre ithafen riske atılmaması taraftarıyım. Olası bir hukuki prosedür başlatıldığında kanıt yetersizliğine sahip olduğunuzu ya da yukarıdaki belirttiğim olası risklerle mücadele edebileceğinize inanmıyorsanız eğer Alıcı ile müzakere kanallarını tebligat gelinceye kadar/tebligat sonrası savunmayı iletinceye kadar açık tutun, pazarlık yapın. Ortak bir uzlaşma üretmeye özen gösterin. İade odaklı ortak uzlaşmaya varıldığında ise mevcut cihazın sattığınız andaki kondisyona eşdeğer nitelikte olduğuna emin olun.
(Tüm Açıklamalarım Şahsi Düşüncemdir, Tavsiye Niteliğindedir, Bağlayıcılığı Bulunmamaktadır.)
Corsair Virtuoso kafa bandı yırtılmasını garanti karşılar mı?
2023 ekim ayında itopyadan sıfır şekilde corsair virtuoso aldım. 1 seneyi gecti aktif kullanıyorum fakat kulaklığın kafa bandı kendi kendine birden dağıldı. İlk kez böyle bişey yaşadım ve her ne kadar kafa bandı olsa da benden kaynaklı bi sorun olmadığına inanıyorum. kulaklığı alıp elimizde...