SATILIK GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming

Yok turkiyede satan bi kac kisi var. kapali kutu onlar daha ucuza veriyor senin aldigin gibi ama garanti faktoru devreye giriyor kararsiz kaldim kac haftadir.

Kaça veriyorlar hocam kapalı kutu? Fark çok değilse garantili olanı tercih edin.

Bin lira demis pazarlik sunnettir yazmis :) 150 200tl bir fark oluyor az bi para da degil turkiye sartlarinca.

Hayırlı olsun kaça aldınız?
1100 hocam. kart gerçekten mukemmel otesı, ne ses var ne seda kasanın fanları çıkardım oyle dınlemeye calısıyorum, ınanırmısın sankı kart yok :) artı kutudan kendim çıkarıp paketini açmak da ayrı bi heycandı. He bu arada garanti konusunda korkma türkiye disbirütörü var ver ayarı ver :D

1100 hocam. kart gerçekten mukemmel otesı, ne ses var ne seda kasanın fanları çıkardım oyle dınlemeye calısıyorum, ınanırmısın sankı kart yok :) artı kutudan kendim çıkarıp paketini açmak da ayrı bi heycandı. He bu arada garanti konusunda korkma türkiye disbirütörü var ver ayarı ver :D

Hayırlı olsun. :)
Türkiye'de kim ilgileniyor peki hocam?

Bi de benimki o kadar sessiz değil sanki ya da diğerlerini duyamadığım için bana öyle geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı