[SATILIK] Sapphire tri-x R9 290 OC Edition

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar kuzenim için almıştık fakat satıyoruz kartta hiçbir sorun yoktur, satma nedenimiz ise üstüne ekleyip başka kart alacak olmamızdır kutusu ve faturası mevcuttur vatan bilgisayardan alınmıştır. Daha önce bu forumda @Tarbaba adlı kullanıcıya kart satmıştık referans alabilirsiniz. Kartın şuanki fiyatı 949 tl ben 1 aylık kartı 550 tl ye satıyorum kargo bedelini ben ödeyeceğim almak isteyenler ulaşabilir: 0535 329 56 16 veya buradan yazabilirler. Kartta hiçbir sorun olmadığını bizzat temin ederim eğer siz aldıktan sonra bir sorun çıkarsa para iadesi yapılacaktır. Satmayı düşündüğümüz için kartı kutusuna koyduk ve şuan kullanmıyoruz bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım biran önce satarız, dediğim gibi referans alabilirsiniz, kartta hiçbir sorun olmadığını temin ederim.
@Silinen üye dostum merhaba kart almak istediğini duydum forumda konuda açmışsın elimde 1 aylık ürün bulunmakta Sapphire Tri-x R9 290 OC Edition kart 1 aylıktır faturası ve kutusu mevcuttur hiçbir sorunu yoktur satma nedenimi konuda belirttim ilgilenirsen ve kart almadıysan bana ulaşabilirsin.

@Silinen üye Evet yeterlidir kuzenim 600w psu ile sorunsuz kullandı. Ekran kartı tam yükte 300w civarı tüketiyor 12v kanalından 564w veriyor demişsin bu durumda geriye 264w kalıyor diğer bileşenler en fazla 120w civarı harcasa geriye 140w fazladan kalıyor hayli hayli yeter. Kendim 970 kullanan birisi olarak şunu diyebilirim ki r9 290 oyunlarda 970 i geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Evet yeterlidir kuzenim 600w psu ile sorunsuz kullandı. Ekran kartı tam yükte 300w civarı tüketiyor 12v kanalından 564w veriyor demişsin bu durumda geriye 264w kalıyor diğer bileşenler en fazla 120w civarı harcasa geriye 140w fazladan kalıyor hayli hayli yeter. Kendim 970 kullanan birisi olarak şunu diyebilirim ki r9 290 oyunlarda 970 i geçiyor.
Böyle bir fiyattan sonra geçmese de sorun olmaz :D

Eğer aldıktan sonrada bir sorun olursa para iadesi olacaktır. Kendisi alacaksa eğer yarın kargoya verebilirim kesin bir bilgi verebilirmisin, başka almak isteyenlerde var ilk size dediğim için bekletiyorum. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı