Çözüldü Satın alındıktan sonra çalınan ve detayları değiştirilen Steam hesabı nasıl geri alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Basuqq

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2020
Mesajlar
9
Olay biraz uzun bir süre önce gerçekleşti fakat forum gibi yerleri bilmediğimden yazamadım kusura bakmayın.

Öncelikle ben Steam hesabı aldım bir kişiden ve Steam hesabının ana Gmail'i de dahil her şeyini verdi, ardından ben Steam hesabının Gmail'ini ana Gmail'im ile değiştirdim çalınmasına karşı korunayım diye şifre vs. hepsini değiştirdim ve bir süre sonra (yaklaşık 1-2 ay) Gmail'ime hesap e-postalarımdan birinin değiştiğine dair bildirim geldi. O zamanlar Steam hesabımın daha her şeyi değiştirilmemişti ve Steam'e ticket attım, karşımdaki kişi de başka bir insan ile olan yazışmaları attı, konuştuğu kişi de Steam hesabını geri almış. Benim zamanında değiştirdiğim e-postaya ulaşmış bir şekilde ve hesabı geri alamadım, ben de neyse artık dedim ve bir süre daha araştırdıktan sonra hesabı geri alabilecek birkaç kanıt daha buldum fakat şimdi ticket atmaya çalıştığımda e-posta ya da isim istiyor fakat ikisi de değiştirildiği için ulaşamıyorum hesabıma dolaylı yoldan ticket da atamıyorum, nasıl ticket atacağımı bilen ya da yardımcı olabilecek birisi var mı?

Biliyorum dostlarım biraz uzun oldu fakat gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim. Uğraşıyorum kaç gündür fakat alamadım hesabı.

Hangi maillerin geldiği hakkında olan fotoğraflar ektedir.

Şimdiden teşekkür ederim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_55.png
    Screenshot_55.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 115
  • Screenshot_57.png
    Screenshot_57.png
    14,5 KB · Görüntüleme: 107
  • InkedScreenshot_56_LI.jpg
    InkedScreenshot_56_LI.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam hesabı satışı yasak olduğundan satın aldığınıza dair kanıtları Steam'e gönderin ve hesabı yasaklasınlar. Hesabın ilk sahibinden hesabı asla geri alamazsınız.

Daha sonra da paranızı geri almaya bakın.
Bankadan rahatlıkla harcama itirazı yapılabilir. İş Bankası falan Maximum Mobil üzerinden rahatlıkla harcama itirazı yapmaya izin veriyor. Diğer bankalar şubeye gidip dilekçe vermeyi isteyebilir.
Aboo, uğraş uğraş şimdi. 😕
Bela okurum ben daha etkili. 😂
 
Dostlarım, hepinize gerçekten teşekkür ederim. Ne yapalım artık? Hala hesabın ilk Gmail'i bende ve hesabı geri alan arkadaş da Türk anlayacağınız hala hesabı alma imkanım olabilir, ondan dolayı konuyu açtım. Ticket attıktan sonra ilk mailin bende olduğunu söylesem hesabı bulma, alma imkanım yok mudur peki?
 
Dostlarım hepinize gerçekten teşekkür ederim ne yapalım artık hala hesabın ilk Gmail'i bende ve hesabı geri alan arkadaş da Türk anliyacağınız hala hesabı alma imkanım olabilir ondan dolayı konuyu açtım ticket attıktan sonra ilk mailin bende olduğunu söylesem hesabı bulma, alma imkanım yok mudur peki?
Hesap aldığınız için iki tarafta suçlu. Bu sebeple parayı bilmem ama ikinizde cezanızı almış olursunuz. Sen para vererek, oda seni dolandırmaya çalışarak.
 
Yolda 20 TL aramaya başlasam, hangimiz ilk önce elde eder? 😂
Bir ihtimal banka kuyruğunda sevgili de bulunur. :D Neyse, konudan ayrılmayalım.

Buradan destek talebinde bulunabilirsiniz ki hesabı yasaklasınlar. İlk sahibinden hesabı asla geri alamazsınız. En eski kanıtı kabul ediyorlar. Ayrıca hesap satmak, almak veya takas etmek de yasak.

 
Hesabı yasaklatma imkanım var mıdır peki?
Evet. Buradan satın aldığınıza dair kanıt sunun.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı