Oyun Satisfactory Steam Üzerinde 30 TL

Makaleler
31
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Meslek
Teknoloji Yazarı
Selamlar,

Fabrika kurabileceğiniz, ilerleyen süreçlerde devasa bir sanayileşmeye sahip olabileceğiniz ve arkadaşlarınızla beraber oynayarak güzel vakit geçirebileceğiniz güzel oyunlardan bir tanesi.

Zamanında oynamıştım. O zamanlar optimizasyonu iyi değildi. Zaman zaman FPS drop yapıyordu.

Bunun yanı sıra fabrika büyüdükçe animasyonlar ve efektlerden dolayı oyun kasıyordu. Yani fabrikaya bakınca FPS düşüyordu.

Bu sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. Optimizasyonu güncel sürümlerde geliştiyse ve performansı yükseldiyse alınır.

Zamanında oynamıştım. O zamanlar optimizasyonu iyi değildi. Zaman zaman FPS drop yapıyordu.

Bunun yanı sıra fabrika büyüdükçe animasyonlar ve efektlerden dolayı oyun kasıyordu. Yani fabrikaya bakınca FPS düşüyordu.

Bu sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştım. Optimizasyonu güncel sürümlerde geliştiyse ve performansı yükseldiyse alınır.
İ7 13650HX-RTX 4060 kaldırır mı :D

İ7 13650HX-RTX 4060 kaldırır mı :D
Intel Core i3-9100F işlemci ve RX 560 ekran kartı bile kaldırıyor. Tabii oyun daha çok ekran kartına yükleniyor. RTX 4060 ile rahat oynarsın ama fabrika büyüdükçe FPS düşüşleri görülür.

Hocam şaka yapıyorum 4060'la FPS drop yemem herhâlde. :D
Yersin yersin. ;)

RTX 4090 seviyesinde ekran kartı kullananlar bile yedi. FPS drop optimizasyon problemiydi yani oyun kaynaklıydı. Yeni güncellemelerde çözülmüştür. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı