Satıştan kalkmış oyunu indirmek korsan olur mu?

CaniDEV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050, Ryzen 5 7535HS, 512GB SSD, 16GB RAM, Arch Linux
Minecraft: Story mode oynamak istiyorum fakat satıştan kalktı ve Netflix versiyonu da artık yok. Oyun kısacası abandonware oldu. Oyunu yapan şirket de yanlış hatırlamıyorsam iflas etti. Bu oyunu korsan indirsem korsan sayılır mı? Ya da yasal olur mu?

Korsan olup olmaması kimseyi ilgilendirmiyor. İstiyorsan korsan RDR2 indir. Kim ne diyecek?

En son korsan indirdiğimde BIOS virüsü kapıp bilgisayarı açılmaz hale getirmiştim. O günden beri korsan oynamıyorum, oynayacakları da durduruyorum. Fakat bu oyunun orijinali yok işte.

Yapımcıya para ödeme imkanı yoksa emek hırsızlığı olmuyor. Güvenli sitelerden indirin.

Eee Reddit'de birinin verdiği bir link güvenilir midir? Sezon 1'i güvenilir bir sitede buldum fakat sezon 2 yok. Sadece Reddit'de bir paylaşımda var bulabildiğim.

İndirip VirusTotal ile tarattım virüs bulamadı. Oynayacağım şimdi bana şans dileyin.

En son korsan indirdiğimde BIOS virüsü kapıp bilgisayarı açılmaz hale getirmiştim. O günden beri korsan oynamıyorum, oynayacakları da durduruyorum. Fakat bu oyunun orijinali yok işte.

Eee Reddit'de birinin verdiği bir link güvenilir midir?

Paylaşılan forum güvenilirse, konudaki diğer kullanıcılardan herhangi bir kötü yorum veya virüs olduğuna dair uyarı yoksa güvenilirdir. Sen yine de taramadan geçir.

Nereden indirdiğine bağlı. O senin acemiliğine denk gelmiş biraz. Belli başlı güvenilir siteler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı