Satıştan kalkmış oyunu indirmek korsan olur mu?

Paylaşılan forum güvenilirse, konudaki diğer kullanıcılardan herhangi bir kötü yorum veya virüs olduğuna dair uyarı yoksa güvenilirdir. Sen yine de taramadan geçir.

Yorumlarda hiç kimse virüs var demiyor VirusTotal'de temiz çıktı galiba güvenebilirim.

Nereden indirdiğine bağlı. O senin acemiliğine denk gelmiş biraz. Belli başlı güvenilir siteler var.

Bir arkadaşım atmıştı korsan ETS 2 oradan çıktı. Ben zaten ETS oynamıyorum ama darladı işte.

En son korsan indirdiğimde BIOS virüsü kapıp bilgisayarı açılmaz hale getirmiştim. O günden beri korsan oynamıyorum, oynayacakları da durduruyorum. Fakat bu oyunun orijinali yok işte.

Eee Reddit'de birinin verdiği bir link güvenilir midir? Sezon 1'i güvenilir bir sitede buldum fakat sezon 2 yok. Sadece Reddit'de bir paylaşımda var bulabildiğim.

İndirip VirusTotal ile tarattım virüs bulamadı. Oynayacağım şimdi bana şans dileyin.
Virüs Total linki paylaşın.

Ben güvenli bulmuyorum ama başka çare yoksa PC'ye bir antivirüs kurun, indirilen dosyayı kurmadan önce taratın.

Genelde crack dosyası virüs uyarısı verir ama en azından fidye yazılımı falan giremez.

Arch Linux kullanmanın sorunu işte. Eski PC'de Fedora var ve nasıl Wine kurup Windows uygulaması çalıştıracağımı anlayamadım. Sitesinde yazanları yapınca çalışmıyor.

VirusTotal linki paylaşın.

Aslında daha önceden indirmiştim ve taratmıştım fakat çalıştırmadan önce konu açayım dedim. VirusTotal linki elimde yok ve yeniden yükleyip taratmaya üşeniyorum (internet upload Speed 5Mbit de)

Minecraft: Story mode oynamak istiyorum fakat satıştan kalktı ve Netflix versiyonu da artık yok. Oyun kısacası abandonware oldu. Oyunu yapan şirket de yanlış hatırlamıyorsam iflas etti. Bu oyunu korsan indirsem korsan sayılır mı? Ya da yasal olur mu?

Bu devirde korsan olsun veya olmasın bence bir oyunu 4000 liraya satmak daha büyük bir suç. Hocam MC story mode oynamanız için tek yol korsansa oynayın ne olur ki? Biz indirdik de ne oldu :D.

Arch Linux kullanmanın sorunu işte. Eski PC'de Fedora var ve nasıl Wine kurup Windows uygulaması çalıştıracağımı anlayamadım. Sitesinde yazanları yapınca çalışmıyor.

Aslında daha önceden indirmiştim ve taratmıştım fakat çalıştırmadan önce konu açayım dedim. VirusTotal linki elimde yok ve yeniden yükleyip taratmaya üşeniyorum (internet upload Speed 5Mbit de)

Hocam ben de Linux kullanırken korsan oyun indirme konusunda delirmiştim. Bazı yerlerde korsan oyun Windows'tan bile daha iyi ve güvenilir şekilde oynandığı söylense de inanılmaz zor geldi bana da. Windows Dual boot yapın.

Bu devirde korsan olsun veya olmasın bence bir oyunu 4000 liraya satmak daha büyük bir suç. Hocam MC story mode oynamanız için tek yol korsansa oynayın ne olur ki? Biz indirdik de ne oldu :D.

Aslında doğrusunu söyleyeyim eskiden sezon 1'i korsan olarak indirip bitirmiştim fakat sezon 2'yi bulamadım. Şimdi sadece bir Reddit gönderisinde bulabildim.

Eğer bunu forumda paylaşmak beni banlatmayacaksa arayıp bulamayanlara sezon 2 link verebilirim. Ekstra Malwarebytes ile tarattım oda virüs bulamadı. Şimdi çalıştırıp oynadım 2 dakika falan yine sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı