Savaş mı çıkacak?

Türkiye anca orta doğu'yu alabilir o bile zor Suudi Arabistan'ın arkasında ABD var o petrölü kolay kolay salmaz
Hocam ne dedim yukarda abd nin ömrü kısıtlı 5 6 yıl sonra abd o kadar güçlü olamayacak merak etme arabistanda dize gelir.Ben şöyle düşünüyorum.Atatürkün istediği bir hilafet sistemi var aynı o şekilde bir işleyiş olacak.Fedaral sistem.

Kur çok da önemli değil esasında. Önemli olan kişi başına düşen milli gelir(dolar bazında) 1TL=1, 04 Çin yuanı o zaman Türkiye'nin ekonomisi diye bir yorum yaparsak yanlış olur. Bizim fabrika kurmamız lazım.

Fabrika için para lazım ancak Türkiye'nin yaptığı en son savaş sanırım kurtuluş savaşı o yüzden ülke gelişmiyor.

Bende.

Çin'in para değeri kötü olabilir ama bu ekono misinin kötü olduğu anlamına gelmiyor her ülkeye borç veriyorlar borçları fazla çok fazla yatırım var o ülkede.

Bende onu diyorum hocam para değeri kötü olabilir ama bu ekonominin kötü olduğu anlamına gelmez.

Hocam ne dedim yukarda abd nin ömrü kısıtlı 5 6 yıl sonra abd o kadar güçlü olamayacak merak etme arabistanda dize gelir.Ben şöyle düşünüyorum.Atatürkün istediği bir hilafet sistemi var aynı o şekilde bir işleyiş olacak.Fedaral sistem.
Hocam Atatürk'ün istediği hilafet sistemi ne ya? Ayrıca Türkiye'ye federal yapı kesinlikle uymaz.

Hocam bunu neye göre diyorsunuz anlamıyorum sizce ABD yıkılabilir mi onlarda Milli Bilinç ve Beraberlik var bir kere.

Bende.

Bende onu diyorum hocam para değeri kötü olabilir ama bu ekonominin kötü olduğu anlamına gelmez.
Hocam fark şu ama biz herhangi bir ülkeye borç vermiyoruz ya da bir ülkeye yatırım yapmıyoruz yani bizim için ekonomi kötü demek Türkiye de hortumlama var bu da bir gerçek.
ABD İngilizlere karşı kendi ülkelerini silahsız ve topsuz savundular ama ülkelerini vermediler şimdi ise dünya gücüler ABD nin yıkılması imkansız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı