Savaş mı çıkacak?

Arkamızda durabilecek en güçlü ülke Pakistan'dır o da sadece nükleerleri yüzünden. Kazakistan vs ise, Rusya'nın sözüne bakıyor artık maalesef.
Pakistan'ın arkamızda duracağını zannetmiyorum.
Pakistan'ın Çin'in uygur politikasını desteklemesi çok ağırıma gitti ekonomik işbirliği için olduğunu biliyorum ama elin isveçlisi bile Huawei ile yaptığı antlaşmayı fesh ediyor Türkiye'yi de kınıyorum Ankara'yı Çin'de bir şehir ile kardeş şehir ilan etmişler başka ülke mi kalmadı ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam imalı imali bizimle dalga geçiyor niye bizim arkamızda dursun? Erdoğana el şakası yapamıyor diye onun yanında durcak diye bir şey yok.

Pakistan'ın arkamızda duracağını zannetmiyorum.
Pakistan'ın Çin'in uygur politikasını desteklemesi çok ağırıma gitti ekonomik işbirliği için olduğunu biliyorum ama elin isveçlisi bile Huawei ile yaptığı antlaşmayı fesh ediyor Türkiye'yi de kınıyorum Ankara'yı Çin'de bir şehir ile kardeş şehir ilan etmişler başka ülke mi kalmadı ?
Uygurları Türkiye hükümeti bile takmıyor ne yazık ki. Onların desteği uygurların türk olmasından değil Çin'in güçlenmesinden dolayı vurabilecekleri tek nokta bu, ki işimize geliyor orası ayrı konu, pakistan'ın sırt çevireceğini kesinlikle sanmıyorum.

Dünya siyasetini takip ediyorsanız.Başta ingiltere ve israilin çine kaydığını görürsünüz.Zaten hiçbir avrupa ülkesi abd baskısı istemiyor hepsi bıkmış artık.Elbet yanında birileri olurda karşı tarafa göre az olur ama güçlü olur.Az olması güçsüz kalacağı anlamına gelmez.
ABD'nin yanında kimse kalmaz mı? :p

Dünya siyasetini takip ediyorsanız. Başta İngiltere ve İsrail'in Çin'e kaydığını görürsünüz. Zaten hiçbir Avrupa ülkesi ABD baskısı istemiyor hepsi bıkmış artık. Elbet yanında birileri olurda karşı tarafa göre az olur ama güçlü olur. Az olması güçsüz kalacağı anlamına gelmez.

Hocam 2019'da dünya barışını en fazla bozan ülkelerde İngiltere Almanya Fransa gibi ülkeler hep İran dedi İran'da Çin bloğunda imkansız Çin'in yanında durmaları.

Dünya siyasetini takip ediyorsanız. Başta İngiltere ve İsrail'in Çin'e kaydığını görürsünüz. Zaten hiçbir Avrupa ülkesi ABD baskısı istemiyor hepsi bıkmış artık. Elbet yanında birileri olurda karşı tarafa göre az olur ama güçlü olur. Az olması güçsüz kalacağı anlamına gelmez.

Evet zaten İngiliz'lerin ABD'ye kini var ABD İngiltere sayesinde şuanki gücünde.

Dünya siyasetini takip ediyorsanız.Başta ingiltere ve israilin çine kaydığını görürsünüz.Zaten hiçbir avrupa ülkesi abd baskısı istemiyor hepsi bıkmış artık.Elbet yanında birileri olurda karşı tarafa göre az olur ama güçlü olur.Az olması güçsüz kalacağı anlamına gelmez.
Doğru diyorsunuz hocam herkes kaçıyor ABD baskısından ancak yine de güçsüz kalmaz. Ancak şunu da unutmayalım Çin ve Rusya ikilisi beraber olursa yer ABD'yi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı