Zaten fragmanın konusu bu tartıştıklarımız değil mi hocam?
Hayır. Siz Afganların devlet üzerinde oluşan etkilerine getirdiniz.
Gerçekleri görmek ve göstermek ülkede muhaliflik sayıldığı için bu noktaya geldik. Açın artık şu gözünüzü.
Ben zaten muhalifim ama bazı gerçeklere de daima gözüm açık. Muhalifim diye gerçekleri de inkar etmem mümkün değil.
 
Konu içinde Afgan suri sever biri mi var? Şöyle sondan başa okurum dedim de baktım Afgan güzellemesi yapan var boşuna sinirlerim bozulmasın okumayı bıraktım.
 
Hayır. Siz Afganların devlet üzerinde oluşan etkilerine getirdiniz.
Zaten fragmanda orta derecede olsa bunlardan bahsetmiyor mu? Afganlıların denetimsiz ve kontrolsüz girmesi halinde ülkeye ne kadar düzensiz bir şekle sokabileceğini ve Türklerle, Afganlıların kültür uyuşmazlıkları yüzünden toplumsal uyumsuzlukların yaşanabileceğinden orta derecede olsa bahsetmiyor mu?
 
Zaten fragmanda orta derecede olsa bunlardan bahsetmiyor mu? Afganlıların denetimsiz ve kontrolsüz girmesi halinde ülkeye ne kadar düzensiz bir şekle sokabileceğini ve Türklerle, Afganlıların kültür uyuşmazlıkları yüzünden toplumsal uyumsuzlukların yaşanabileceğinden ortada olsa bahsetmiyor mu?
Bu olayları fragman içinden alabiliriz. "Ülke 2 yıl içinde kötüleşecek" derseniz, bu fragmandan değil sosyoloji alanına girer.
 
Bende size diyorum ki zaten bu tartıştıklarımızın ve söylediklerimin hepsi ortada olsa bu fragmanın içinde var! Konuyu saptırmaya çalışmayın lütfen!
Konuyu ülke içi sorunlara siz getirdiniz. Konu rayında tutmaya çalışan benim zaten.
Evet olabilir ama tartıştığımız konu fragman. Altını çizerim.
Gördüğünüz gibi "altını çizerek" belirtmiştim.
 

Geri
Yukarı