Sayfa numarası olmayan siteleri nasıl takip etmeliyiz?

Jelibon

Decapat
Bir wallpaper sitesinde çok hoş fotoğraflar var fakat sitede sayfa numaraları yok. Yani sayfa atlamak istediğinizde farenin tekerleğini aşağıya doğru indiriyorsunuz ve otomatik sayfa atlıyorsunuz. Problem şu ki, iki gün sonra kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz... Belki binlerce sayfa var ve her seferinde en baştan aşağıya doğru inmek tam bir işkence! Bu sorunu nasıl aşabiliriz? Bu sorun için bir Chrome eklentisi ve ya başka bir çözüm yöntemi olabilir mi? Ayrıca site yöneticileri neden böyle bir saçmalık yapar anlamış değilim.
Not: sitenin üye kontrol panelinde konu hakkında herhangi bir ayar mevcut değil.

Microsoft Edge'in sekme kaydetme özelliği var ama denedim, sekmeye ait siteyi tekrar yükleyerek geri getiriyor maalesef.

Son düzenleme:
Arkadaşlar problemi kurcalarken kendi çabalarımla çözdüm. Başınıza gelirse diye anlatıyorum: yapacağınız ilk iş hedef sitenin kaynak kodlarına bakmak olmalı. Chrome'da iken Left CTRL + U tuşlarına aynı anda bastıktan sonra açılan pencerede Left CTRL + F tuşlarına aynı anda basıyoruz ve "page, page id" benzeri kelimeler yazıp aratıyoruz. Örneğin, ben 300. sayfada olduğumu görüyordum ama sayfa numaralarını gösteren linkleri göremiyordum. Kaynak kodlarında "www.abcd.com/Page=300" adresini gördüm ve hemen sık kullanılanlara ekledim. Böylece sorunu çözmüş oldum. Biraz karışık oldu ama daha basit nasıl anlatılır bilemedim. Her sitede işe yarar mı bilemiyorum ama denemekte fayda var bende oldu.
Bilginize.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı