Sayısal 200 bin için çalışmalarım

264046

Kilopat
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, bu konu hakkında fazlaca gönderi bulunmakta fakat ben de sizlere danışmak istedim. Şuanda bir meslek lisesinde 12. sınıf öğrencisiyim ve alanım denizcilik. Lise bitiminde kendi alanımda 4 yıllık deniz ulaştırma işletme mühendisliği okumak istiyorum ve sayısalda en az 200 bin sıralama yapmam gerek. Şuanda haftada 2 gün okul ve 3 gün staja gidiyorum, okulda verimli şekilde ders çalışmıyorum fakat stajda bol bol boş vaktim olduğundan AYT matematik ağırlıklı konu çalışıyorum. En son yaptığım 345 TYT denemesinde aşağı yukarı 60 net yaptım. AYT denemesi yapamadım çünkü matematiğim 11 ve 12 konularını bilmediğimden zayıf. Şuanlık polinomlar, fonksiyonlar, 2. dereceden denklemler bitti ve karmaşık sayılarda bitmek üzere, ardından parabol konusuna geçeceğim. Benim sormak istediğim sorular TYT matematikte 10 civarı yaptığım netimi en kolay nereden yükseltebileceğim ve AYT matematikte LTİ hariç konuları yksye 10 gün kala bitireceğimden ne kadar deneme çözsem de AYT'de yüksek netler yapamayacağım. Tüm fikir ve önerilere açığım. Ayrıca belirtmem gerekirse yüksek ihtimal okul birinciliği ile mezun olacağım ve OBP yaklaşık 90 civarı olacak.

Deneme falan çözme AYT konu çalış bu sınavda sıralama belirleyen AYT. Zor konuların çoğu çıktı zaten.
Hocam AYT konuları programıma göre 10 gün kala bitecek fakat yeterli gelir mi bilemedim. Mert hoca diye bir kanaldan ilerliyorum verdiği ödevler vs. olduğu için biraz geç bitiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı