PC yazmayin o siralamaya EE yazın. Derslerinizin yüzde 80i ortak zaten. Daha iyi egitim alirsiniz. Ege iyidir.Ege elektrik elektronik ve katip çelebi PC müh. Arasında kaldım. Bu okulları bilen veya başka bölüm tavsiyesi olan var mı?
PC yazmayin o siralamaya EE yazın. Derslerinizin yüzde 80i ortak zaten. Daha iyi egitim alirsiniz. Ege iyidir.
Ege elektrik elektronik ve katip çelebi PC müh. Arasında kaldım. Bu okulları bilen veya başka bölüm tavsiyesi olan var mı?
İlk 2 sene tüm mühendisliklerin ortak, ancak kesinlikle %80 ortak değil. Özellikle 3. ve 4. sınıf için alan dersleri arttıkça oldukça ayrılıyorlar.
Amacınız yazılımcı olmak ise kesinlikle Bilgisayar Mühendisliği.
Hocam ayrilacaklae tabii ki ama yazılımcı olmak isteyen adam elektronik okuyabilir bence. Boş bir yerde Bilgisayar okumaktansa.İlk 2 sene tüm mühendisliklerin ortak, ancak kesinlikle %80 ortak değil. Özellikle 3. ve 4. sınıf için alan dersleri arttıkça oldukça ayrılıyorlar.
Amacınız yazılımcı olmak ise kesinlikle Bilgisayar Mühendisliği.
Hocam ayrilacaklae tabii ki ama yazılımcı olmak isteyen adam elektronik okuyabilir bence. Boş bir yerde Bilgisayar okumaktansa.
yazılım veya elektrik bu iki alana özel ilgilerimin olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarla aram fena değil ama tabi mühendislikle çok bağlantılı bir bilgim yok. Elektrik konusunda da lisede fizikle aram baya iyiydi hatta sınavda fiziği fulledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.