Sayısal alandan 50 bin sıralama yapılabilir mi?

ThisMert07

Femtopat
Öncelikle selamlar. 12. sınıfa yeni geçmiş birisi olarak YKS'ye hazırlanıyorum. Hazırlanmaya başlayalı bir süre oldu. TYT de 30 netlerle başlayıp şu an 75 netlere çıktım fakat AYT temelin hiç yok -kimya hariç- 11. sınıfı yatarak geçirdiğimden dolayı. AYT de nasıl bir yol izlemeliyim? Ve ilk 50k yapmak için neleri ekstra olarak yapmalıyım?

Fizik kısmında sadece altuğ güneş yeterli olacaktır. AYT kısmında zor çözüp en iyisini öğrenirim kafasına girip zor kaynakları kullanma (zor soru tabii ki çöz ama mantığını anla). Çıkmış soruları ihmal etme. Belirli kanalların kampları ile başlayabilirsiniz eğer bir kursa gitmiyor iseniz.

Fizik kısmında sadece altuğ güneş yeterli olacaktır. AYT kısmında zor çözüp en iyisini öğrenirim kafasına girip zor kaynakları kullanma (zor soru tabii ki çöz ama mantığını anla). Çıkmış soruları ihmal etme. Belirli kanalların kampları ile başlayabilirsiniz eğer bir kursa gitmiyor iseniz.

Hayır gittiğim bir kurum/kurs yok. YouTube ile çalışıyorum. TYT kısmında altuğ güneş'in kampını izliyorum ve verimli oluyor. Sizin söylediğinizi de dikkate alarak AYT kısmında da kendisini dinlemeye devam ederim muhtemelen. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı