@Tarık45, anlıyorum. Temelde bir eksikliğin var mı?
@Tarık45, temeldeki eksiklerini gidermeni öneririm. O yüzden de anlamıyor olabilirsin. Örneğin, bir soru çözersin ama onun çözümü temeldeki konulara da dayanabilir. Senin temelin olmadığı için o yüzden de zorlanıyor olabilir, soruyu anlamadan geçiyor olabilirsin. Günlük 1 temel konu bitirmen kafidir diye düşünüyorum.
Merhaba. 10.sınıfa gidiyorum sayısal derslerim çok kötü. Sayısalda matematik, fizik ve kimya derslerini yapamıyorum sadece biyoloji yapabiliyorum. Sayısalda sadece biyolojim iyi sayısalı hiç yapamıyorum. Sayısal temelim yok. Onun dışında sözel derslerim çok iyi sözel dersleri yapabiliyorum ama sayısal yapamıyorum, olmuyor, sayısalı kafam basmıyor. Ailem sayısal seçmemi, doktor olmamı çok istiyorlar ama sayısal yapamadan da doktor olunmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.
@Tarık45, fotokopi alabilirsin. Fotokopileri ucuz oluyor, onun dışında ailenin kitap için para vermemesi de garip. Sonuçta çocuğunun geleceği, insan paradan niye kısar ki? Ben saçma buluyorum.
Mesleği sen yapacaksın ailen değil senin seçimin önemli.
Boş bölüm.radyo ve televizyon programcılığı bölümünü okumak istiyorum
En iyi doktorlar o kadar alıyordur, biraz bilip bilmeden bir konuşma olmuş sanki.doktor ol doktorluğun geleceği var doktorlar ayda 30 bin TL maaş alıyorlar diyorlar
@Tarık45, saçma zaten. Ailen sana bakmakla ve eğitimini yerine getirmekle mükellef.
Boş bölüm.
En iyi doktorlar o kadar alıyordur, biraz bilip bilmeden bir konuşma olmuş sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.