Sayısal derslerim kötü

@Tarık45, anlıyorum. Temelde bir eksikliğin var mı?

@Tarık45, temeldeki eksiklerini gidermeni öneririm. O yüzden de anlamıyor olabilirsin. Örneğin, bir soru çözersin ama onun çözümü temeldeki konulara da dayanabilir. Senin temelin olmadığı için o yüzden de zorlanıyor olabilir, soruyu anlamadan geçiyor olabilirsin. Günlük 1 temel konu bitirmen kafidir diye düşünüyorum.

@Tarık45, temeldeki eksiklerini gidermeni öneririm. O yüzden de anlamıyor olabilirsin. Örneğin, bir soru çözersin ama onun çözümü temeldeki konulara da dayanabilir. Senin temelin olmadığı için o yüzden de zorlanıyor olabilir, soruyu anlamadan geçiyor olabilirsin. Günlük 1 temel konu bitirmen kafidir diye düşünüyorum.

Ben bu aktif yayınları serisini almak istiyorum sayısal dersler için aktif yayınalrı temelden anlatıyor konuları aileme söylüyorum ama ailem bana kitap almıyor paramız yok o kadar kitap alalım okulun kitaplarıyla çalış diyorlar.

Merhaba. 10.sınıfa gidiyorum sayısal derslerim çok kötü. Sayısalda matematik, fizik ve kimya derslerini yapamıyorum sadece biyoloji yapabiliyorum. Sayısalda sadece biyolojim iyi sayısalı hiç yapamıyorum. Sayısal temelim yok. Onun dışında sözel derslerim çok iyi sözel dersleri yapabiliyorum ama sayısal yapamıyorum, olmuyor, sayısalı kafam basmıyor. Ailem sayısal seçmemi, doktor olmamı çok istiyorlar ama sayısal yapamadan da doktor olunmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.

Mesleği sen yapacaksın ailen değil senin seçimin önemli.

@Tarık45, fotokopi alabilirsin. Fotokopileri ucuz oluyor, onun dışında ailenin kitap için para vermemesi de garip. Sonuçta çocuğunun geleceği, insan paradan niye kısar ki? Ben saçma buluyorum.

@Tarık45, fotokopi alabilirsin. Fotokopileri ucuz oluyor, onun dışında ailenin kitap için para vermemesi de garip. Sonuçta çocuğunun geleceği, insan paradan niye kısar ki? Ben saçma buluyorum.

Bende saçma buluyorum.
Mesleği sen yapacaksın ailen değil senin seçimin önemli.

Doğru ama ailem istediğim mesleği sevmiyor mesela ben radyo ve televizyon programcılığı bölümünü okumak istiyorum ailem de bana illaki tıp oku doktor ol doktorluğun geleceği var doktorlar ayda 30 bin TL maaş alıyorlar diyorlar bir de bana radyo-TV bölümünün geleceği yoktur diyorlar ben zaten şu an meslek lisesinde radyo ve televizyon programcılığı bölümünü okuyorum ileride üniversite de bu bölümden devam etmek istiyorum radyo-TV bölümünü seviyorum.

@Tarık45, boşun da boşu kardeşim. Millet o bölümü okuyup aç kalıyor, adam akıllı geleceği yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı