Sayısal mı seçilmeli yoksa eşit ağırlık mı?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Sayısal ve TM arasında gerçekten çok fark var mı? Fiziğim kötü biyoloji ve kimyam orta seviyede. Matematiğim ise sınav notum yaklaşık 70'lerde ama sınavlar basit olduğundan dolayı. Aralarında gerçekten çok fark var mı?

Sayısal ve tm arasında gerçekten çok fark var mı? Fiziğim kötü biyoloji ve kimyam orta seviyede. Matematiğim ise sınav notum yaklaşık 70'lerde ama sınavlar basit olduğundan dolayı. Aralarında gerçekten çok fark var mı?

Hocam öncelikle ne okumak istediğinize yani ne meslek yapmak istediğinize karar verip o kararınız doğrultusunda bölüm(alan) seçimi yapabilirsiniz iki alanın zorlukları farklı tabii ki de.

Eğer çalışır fizik kimyayı biyolojiyi hallederim diyorsan seç ama çalışmak kolay değil eğer EA da okurum diyorsan oku. Sayısalcıyım.

Sayısalcı olmasan aç kalırsın." diye bir söz var, yıllardır büyüklerimizden duyuyorduk. Ne istiyorsanız o mesleği yapın dünyaya bir kere geliyoruz

Hocam öncelikle ne okumak istediğinize yani ne meslek yapmak istediğinize karar verip o kararınız doğrultusunda bölüm(alan) seçimi yapabilirsiniz iki alanın zorlukları farklı tabii ki de.
Özellikle şu olmak istiyorum diye bir meslek yok kafamda ama sadece hukukçu olmak istemiyorum, başka ne meslek var ki ea'da?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı