ahmet6262
Centipat
Daha fazla
Beni Sayısal diye zorladılar 11. de Eşit Ağırlığı seçtim şimdi ise Sözel çalışıyorum çünkü başarılı olan insan aç kalmaz. Tarih küçüklükten beri hayalim ve okumam gerektiğini düşünüyorum. Eğer hangi mesleği istiyorsan onu okumalısın. Bir daha dünyaya gelmeyeceğiz maalesef. Ve şunu söyleyeyim Tıp öğrencileri dışında yakında tüm sayısalcılar ve eadan Hukukçular işsiz kalacak çünkü maşallah her yer mühendis avukat doldu. Sana tavsiyem. Bir kağıt al aklına esen bölümleri yaz ve o mesleği yaptığını hayal et. Öyle öyle elersen istediğin bölümü seçersin. Ve son olarak Gerçekten işsiz bırakmayacak ünileri kazanmaya çalış (Mesela Tarihte çoğu kişi işsiz evet ama Konya Sinop Akdeniz gibi ünilerden mezun olduğu için ama ODTÜ, Ankara, Hacettepe, Boğaziçi, Bilgi, TOBB vb. ünilerin Tarih bölümü beni işsiz bırakmaz)Sayısal ve TM arasında gerçekten çok fark var mı? Fiziğim kötü biyoloji ve kimyam orta seviyede. Matematiğim ise sınav notum yaklaşık 70'lerde ama sınavlar basit olduğundan dolayı. Aralarında gerçekten çok fark var mı?