Furkan_153
Decapat
Daha fazla
Sayısal seçmem gerekiyor çünkü bizim okul eşit ağırlık vermiyor fakat asıl konu şu: Sayısal birisi olarak AYT'de sözel kısımları da çözersem eşit ağırlık isteyen bir bölüme gidebilir miyim? Örnek veriyorum. Havacılık yönetimi bölümü eşit ağırlık. Havacılık elektroniği bölümü sayısal. AYT'de sözel kısımları da çözdüğümü varsayın. Havacılık elektroniğine puanım yetmezse eşit ağırlık bir bölüm olan havacılık yönetimini yazabilir miyim?
Ayrıca konudan bağımsız: Havacılık elektroniğine puan yetti girdim varsayarsanız ileride eşit ağırlık bölüm mezunu isteyen bir mesleğe girebilir miyim? Misal, havacılık elektroniği mezunu olarak üniversite sonrası hava trafik kontrolörlüğüne girebilir miyim yani öyle düşünün. Kontrolörlük havacılık yönetimi mezunu istiyor fakat siz havacılık elektroniği mezunusunuz.
Ayrıca konudan bağımsız: Havacılık elektroniğine puan yetti girdim varsayarsanız ileride eşit ağırlık bölüm mezunu isteyen bir mesleğe girebilir miyim? Misal, havacılık elektroniği mezunu olarak üniversite sonrası hava trafik kontrolörlüğüne girebilir miyim yani öyle düşünün. Kontrolörlük havacılık yönetimi mezunu istiyor fakat siz havacılık elektroniği mezunusunuz.