Sayısal vs EA

keremartn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bilen arkadaşlar aşağıdaki sorumu yanıtlarsa sevinirim.

İlk senede ve 10 ayda eşit ağırlıkta ilk 2-3 bin mi kazanması daha olası yoksa sayısalda ilk 70-60 bin mi? Tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Sayısalda 60-70 bin bence çok daha kolay. Sınavda hiç EA çözmeden sayısal netlerimle EA'da 10 bine girdim ama sayısalda 7 bin yapmıştım.

Adam akıllı oturup çalışmayla iki alanda da derece yapılması imkansız değil, sadece verimli ve oturaklı bir çalışma gerekiyor.
soruya gelecek olursak bence sayısal 60-70k daha kolay
Ancak konuya bakış açın bence çok yanlış, olay derecen değil istediğin yerde istediğin bölüme girip girememen, sen hukukçu olacağım dedikten sonra ister sayısalda ilk bin yap ne anlamı var?

Sayısalda 60-70 bin bence çok daha kolay. Sınavda hiç EA çözmeden sayısal netlerimle EA'da 10 bine girdim ama sayısalda 7 bin yapmıştım.
Sayısalda istediğim bölüm bu sene 72k ile kapatmış. Benim ayt fende eksiğim var ondan korkuyorum açıkçası. Kendime çok güvenirdim ama stres oluyorum.

Dostum kendine güven, bu kalan sürede adam akıllı ve verim odaklı çalışman seni rahatlıkla başarıya ulaştıracaktır.
çok çok daha yüksek bile yapabilirsin, onu yapanda etten kemikten sende etten kemiktensin olay sadece çalışmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı