Sayısal vs eşit ağırlık

MutluPatates

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Meslek lisesinde okuyorum ve bölümüm elektrik-elektronik istediğim meslek elektrik elektronik mühendisi veya bilgisayar mühendisi sayısal seçmeden zorlanır mıyım? Sayısal zor mu? Ezberim çok kötü matematiği seviyorum ama orta derecede yapabiliyorum sözel konuları sevmiyorum özellik edebiyattan nefret ediyorum çünkü ezber gerektiriyor. Hangisini seçmemi onerirsiniz.

Kendin demişssin edebiyatı sevmiyorum diye ayrıca istediğin mesleklerde sayısal. Eğer eşit ağırlık seçersen fen görmezsin ve AYT TYT'de fen çözmen gerekiyor o yüzden sayısal seç bence

Sayısal zor ama eşit ağırlık da kolay değil. Meslek hedefin neyse ona göre bölüm seçmeni öneririm. Ezberin çok iyi değilse ve sözel konuları sevmiyorsan eşit ağırlık senlik değil. İstediğin meslekler de sayısala uygun gibi. Sayısal da zorlanacaksın ama söylediklerine göre sana en uygunu sayısal.

Meslek lisesinde okuyorum ve bölümüm elektrik-elektronik istediğim meslek elektrik elektronik mühendisi veya bilgisayar mühendisi sayısal seçmeden zorlanır mıyım? Sayısal zor mu? Ezberim çok kötü matematiği seviyorum ama orta derecede yapabiliyorum sözel konuları sevmiyorum özellik edebiyattan nefret ediyorum çünkü ezber gerektiriyor. Hangisini seçmemi onerirsiniz.

Hocam meslek liseleri genelde sayısal üzerine eşit ağırlık sınıfı açmayabilirler.

İstediğiniz meslekler sayısal olduğundan sayısal seçin. Eşit ağırlık sayısala göre daha kolay. Kitaptaki bilgiyi ezberlerseniz bütün soruları doğru yaparsınız eşit ağırlıkta. Ama herhangi bir mühendislik dalını seçmeyi unutun eşit ağırlık seçerseniz. Hukuk, psikoloji, işletme gibi bölümler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı