Sayısalda 20.000-30.000 sıralama yapmak zor mu?

Elein

Centipat
Daha fazla  
Yaz tatili sonunda 11. sınıf olacağım ve hedefim 20.000-30.000 yapmak. Şimdiden TYT tekrarına başladım fakat konularda çok iyi olduğum söylenemez. Bu civarda veya daha iyi sıralama yapan arkadaşlar bana tavsiye verirse çok mutlu olurum. (sayısal)

Önünde kendini geliştirebileceğin çok uzun bir süre var. En temelden başlayıp her konuyu en iyi şekilde kavrarsan senin için çok daha iyi olur. Tabii haftada 1 2 gün çalışıp bırakırsan olmaz düzenli ve programlı çalışma çok önemli.

Önünde kendini geliştirebileceğin çok uzun bir süre var. En temelden başlayıp her konuyu en iyi şekilde kavrarsan senin için çok daha iyi olur. Tabii haftada 1 2 gün çalışıp bırakırsan olmaz düzenli ve programlı çalışma çok önemli.
Şimdiden günlük 3-4 saat çalışmaya başladım ayrıca haftada 4 gün dershane var bir günü deneme yapılıyor. Niyeyse içimde garip bir stres var

Şimdiden günlük 3-4 saat çalışmaya başladım ayrıca haftada 4 gün dershane var bir günü deneme yapılıyor. Niyeyse içimde garip bir stres var
Heyecana gerek yok kasma kendini hallolur daha erken dönemdesin ve yaptığın şeyler ağır şeyler. İnsanlar son senede bile derece yapabiliyor önünde koskoca 2 sene varken kendini bu kadar darlamana gerek yok. 3 4 saati aşmadan tyt derslerinin temelini kafanda oluştursan yeterli. Yıl içinde de 1 tane tyt matematik kitabı işini görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı