Çözüldü Scanning and repairing Drive sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Sistemde 9 ay once alinan Patriot Burst SSD ve daha onceden sorun cikarttigi için yerine SSD aldigim HDD yer almakta. Denemedigim chkdsk komutu kalmadı. Temiz kurulum yaptım, Windows'un Pro ve Home sürümlerini denedim. Bu hata yüzünden sistemin açılması 14-15 saniyeden 27 saniyelere geriledi. Sorun nerede, bu hatayı alma sebebim nedir? En önemlisi nasıl düzeltirim?

1626180832355.jpeg

SSD'nin yazılımındakı değerler:

1626181324906.png

1626181343409.png

SSD'nin HDD Sentinel'deki Smart verileri:

1626181421328.png

HDD'nin HDD Sentinel'deki Smart verileri:

1626181481153.png

Başka atmamı istediğiniz bir değer olursa söyleyin. İlk başlarda umursamıyordum ancak SSD'nin açılış olarak HDD'den farkı kalmayınca canıma tak etti. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDD'in bölümü gözükmüyor. Harfi de olmadığı için rastgele bir bölümü gösterip tarama yapıyor olabilir. Diskte bölüm oluşturmanızı tavsiye ederim.
Sistemde 9 ay once alinan Patriot Burst SSD ve daha onceden sorun cikarttigi için yerine SSD aldigim HDD yer almakta. Denemedigim chkdsk komutu kalmadı. Temiz kurulum yaptım, Windows'un Pro ve Home sürümlerini denedim. Bu hata yüzünden sistemin açılması 14-15 saniyeden 27 saniyelere geriledi. Sorun nerede, bu hatayı alma sebebim nedir? En önemlisi nasıl düzeltirim?

Eki Görüntüle 1106060

SSD'nin yazılımındakı değerler:

Eki Görüntüle 1106080

Eki Görüntüle 1106081

SSD'nin HDD Sentinel'deki Smart verileri:

Eki Görüntüle 1106084

HDD'nin HDD Sentinel'deki Smart verileri:

Eki Görüntüle 1106086

Başka atmamı istediğiniz bir değer olursa söyleyin. İlk başlarda umursamıyordum ancak SSD'nin açılış olarak HDD'den farkı kalmayınca canıma tak etti. Ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.

Bence sorun tekrar SSD'de kaliteli bir SSD almanı tavsiye ederim.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı