Script ile kontrol paneli yapma

Arkadaşlar bu aralar buna merak sardım. Şimdi ben bir panel açacağım ve benim karşıma bir pencere gelecek o pencerede tuşlar olacak. O tuşlarda Discord, Minecraft, GeForce NOW vb. şeyler yazacak. Bunun gibi bir kod yapmam mümkün mü?

Tüm proglamlama dilleri ile yapabilirsin ama hepsinin algoritması farklı.
C++ öğrenebilirsiniz bu konu için. Başlangıç seviyede kodlamaya başlamayacaklar için uygundur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu aralar buna merak sardım. Şimdi ben bir panel açacağım ve benim karşıma bir pencere gelecek o pencerede tuşlar olacak. O tuşlarda Discord, Minecraft, GeForce NOW vb. şeyler yazacak. Bunun gibi bir kod yapmam mümkün mü?
C# bunun için en uygun olan dil. Hatta statik değil daha sonra kendin istediğin kadar buton ekleyebileceğin, butonları gruplayabileceğin bir şekilde de yapabilirsin.

Ayrıca C++ başlangıç seviyesi için uygun değil.
@Ezekiell

C# bunun için en uygun olan dil. Hatta statik değil daha sonra kendin istediğin kadar buton ekleyebileceğin, butonları gruplayabileceğin bir şekilde de yapabilirsin.

Ayrıca C++ başlangıç seviyesi için uygun değil.
@Ezekiell
C++ ile başlayan ölüp c# ile başlayan yaşamıyor ama c# de System.Diagnostics.Process.Start("dosya yolu") ile oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı