SCSS dosyası entegre edilmiyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Denemek için şunu kopyala yapıştır yapmak istedim. Dosya yollarını da <link rel="stylesheet" href="C:\xampp\htdocs\SASS\style.scss" /> <script src="C:\xampp\htdocs\SASS\script.js"></script> şeklinde yazdım ama kod düzgün çalışmıyor. Watch sass kullanıp map de oluşturdum ama yine de sonuç alamıyorum, nasıl yaparım? Ya da elinizde yapılmış hazır sass çalışması var mı bu dosya önemli değil deneme amaçlı yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemek için şunu kopyala yapıştır yapmak istedim. Dosya yollarını da <link rel="stylesheet" href="C:\xampp\htdocs\SASS\style.scss" /> <script src="C:\xampp\htdocs\SASS\script.js"></script> şeklinde yazdım ama kod düzgün çalışmıyor. Watch sass kullanıp map de oluşturdum ama yine de sonuç alamıyorum, nasıl yaparım? Ya da elinizde yapılmış hazır sass çalışması var mı bu dosya önemli değil deneme amaçlı yazdım.
Kodu kod bloğu olarak gönderir misiniz? Google Developer Console'da ne yazıyor?

Çünkü SCSS dosyasını değil CSS dosyasını çağırmanız gerekiyor. SCSS olarak yazılan kod CSS koduna dönüştürülüyor senin de bu dönüştürülen CSS dosyasını kullanman isteniyor.
Aynen öyle.

sass --watch style.scss:style.css --style compressed komutuyla CSS'e çevirebilirsiniz. Bu komutu yazıp arkada açık bırakın böylece SCSS üzerinden yaptığınız her değişiklik otomatik olarak CSS'e yazılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı