Scum mı Rocket league mi?

Ardq_x

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2018
Mesajlar
135
Arkadaşlar 32 TL bütcem var. Scum oyunu daha yeni çıktı ve ben de zombili survival veya PVP survival gibi oyunları seviyorum. O yuzden alacaktım fakat çok fazla kötü yorum gördüm. Rocket league de indirime girmiş 18 TL. Acaba hangisini alsam? Rocket League de eğlenceli gözüküyor videolarını falan izledim sizce hangisini almalıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Rocket League oyununu pek beğenmedim açıkçası. 19 saat sonra beni sıktı. Eğer tek başıma oynasaydım 19 saat bile oynamazdım herhalde. Benim tarzım değilmiş.

Scum ise çok beğendim. Aşırı gerçekçi bir oyun olmuş. 3 saat yayın izledim. Sadece bir kere oyundan attı. Attıktan sonra kaldığı yerden devam etti. Bu 3 saat boyunca bir hata falan görmedim. Bana kalırsa eğlenceli bir oyun fakat çok ağır işliyor. Mesela 3 saat boyunca 2 kişi ile savaştı. Oyunun şu an bir sıkıntısını görmüyorum. Fakat ağır işlediğini söyleyeyim. Belli bir saatten sonra sıkacak gibi bir hissi var. Eğer düzenli bir şekilde yeni özellikler getirilirse bu oyun baya gelişir gibi.

Diğer yandan erken erişimden çıktığı gibi Scum oyununa zam geleceğini düşünüyorum. Çoğu oyun erken erişim sonrası fiyatları zamlanıyor.

Eğer gerçekçilik istiyorsan Scum almanı öneririm kesinlikle. Rocket League oyunu pek beğenmediğim için o konu hakkında bir şey diyemem. Fakat benim fikrim Scum alman yönünde.

Unutmadan ekleyeyim. Oyun şu an için iyi bir sistem istiyor gibi. Optimizasyon sorunları var. İleride düzelebilir.
 
İki oyun birbirinden çok farklı. Scum ise çok yeni bir oyun. Zamanla düzelir diye umuyorum. Scum alıp 2 saat oynayıp iade edebilirsin. Eğer indirim bitmezse Rocket League alırsın. Rocket güzel oyundur. 600 küsür saat oynamışlığım var. İster tek oyna ister arkadaşlarınla her türlü akan bir oyundur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı