Scum mı Rocket league mi?

Ardq_x

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2018
Mesajlar
135
Arkadaşlar 32 TL bütcem var. Scum oyunu daha yeni çıktı ve ben de zombili survival veya PVP survival gibi oyunları seviyorum. O yuzden alacaktım fakat çok fazla kötü yorum gördüm. Rocket league de indirime girmiş 18 TL. Acaba hangisini alsam? Rocket League de eğlenceli gözüküyor videolarını falan izledim sizce hangisini almalıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rocket League kolay oyun değil alışım süresinde kanser olup oyunu silebilirsin. Scum daha erken erişimde ve elbet yakında güncelleme alacaktır ben olsam SCUM'u tercih ederdim. Fiyat olarak ise yakın zamanda 50 TL üstüne çıkacaktır bence. Rust, Ark Survival Evolved gibi fiyat yüksekliği yaşayacak bence.
 
sistemin yetiyorsa tabiki scum beta versiyonu daha pahalı olacak rocket league ise aynı kalacak bide scum uğraştırıcı bir hayatta kalma oyunu iken rocket league arcade oyunu ben gerçekçi oyunları severim grafik önemli değil sonuçta
 
İkisi de çok farklı oyun. Rocket League oynanabilir ama değişiklik arayan biriyseniz ara sıra girip oynarsınız. Scum ise yayıncılardan izlediğim kadarıyla sabır isteyen bir oyun. Sabırlıysanız uzun süreli oyun oynamayı seversiniz alınabilir gibi. Teneke Kafalar ve Kozmik Karınca YouTube kanallarında güzel yorumladıklarını düşünüyorum Scum oyunu için. İsterseniz izleyip karar verin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı