1600 tl en fazla çıkabileceğim birde msi markasının spatium m371 modelini gördüm o nasıldır?Bütçeniz nedir? Bunu almanız daha sağlıklı olur.
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yorumları pekte kötü değil ama uzun sürede ne olur o önemliFiyatı çok ucuz fakat ucuz etin yahnisi nasıl olur bilinmez. Bu markayı ilk defa duydum hocam.
M.2 SSD arayışı içerisindeyim, hem uygun hem de hızlı bir SSD arıyorum ve internette bu SSD'yi buldum, alınır mı? Marka nasıl? Kronik bir sıkıntısı falan var mıdır? Şimdiden herkese teşekkürler.
hızı yüksek ama işte güvenemedim pek3000mb/s? Öyleyse diyecek söz yok.
Hızı yüksek ama işte güvenemedim pek
Teşekkürler.Attığım modelin 500GB versiyonunu al o zaman hocam.
O ne oluyor acaba?SMI kontrolcüyü direkt göstermişler fotoğrafta. Alınmaz tabii ki. G2 alınabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.